Hocam Fransa, SSCB ve Almanya gidiyorum. Başlarda KV-2 için SSCB'ye çok uğraşmıştım sonra yükleme süresi ile gelen sabır testinden kaldım. Fransa'da en son ARL-44 ve M4A4, Almanya'da en son PZ.IV F2 ve StuG II G, SSCB'de ise T-34'ü açtım.
Hocam Fransa, SSCB ve Almanya gidiyorum. Başlarda KV-2 için SSCB'ye çok uğraşmıştım sonra yükleme süresi ile gelen sabır testinden kaldım. Fransa'da en son ARL-44 ve M4A4, Almanya'da en son PZ. IV F2 ve StuG II G, SSCB'de ise T-34'ü açtım.
Hocam genel olarak bilgi vereyim premium uçak almaktan başka çareniz yok kasılmak için 4 tane alsanız yeter 3 seviye olacak bu uçaklar hem ucuz oluyor hem fiyat performans oluyor bir de Sovyet birliği uçaklarını kullanıyorum ben oyuna başladığımdan beri düşük irtifada güçlüler jet açtıktan sonra 1 jet le hiçbir şey yapamıyorsun bende vardı hiçbir işe yaramıyor du en az 3 4 jet olacak ki kasılman için yıllarımı harcadım bu oyuna hala zar zor geliştim premium uçak şart ama deli gibi gümüş kartal kasarsınız bu bilgiler tank için de geçerli.