Phanzox
Decapat
- Makaleler
- 1
Bende War Thunder'ı severim ancak ben daha çok tankçıyımdır.Koyu bir War Thunder oyuncusuyum bu nickim le uçakları avlıyorum.aynı zamanda.
Bende War Thunder'ı severim ancak ben daha çok tankçıyımdır.Koyu bir War Thunder oyuncusuyum bu nickim le uçakları avlıyorum.aynı zamanda.
Türkçe isimler komik oluyo bence.O ne demek abi.
Bende War Thunder'ı severim ancak ben daha çok tankçıyımdır.
Bende War Thunder'ı severim ancak ben daha çok tankçıyımdır.
Hocalarım ben de biraz WT oynamaya çalışıyorum, beraber oynar mıyız bir ara taktik falan verseniz hem.4 tane premium uçak aldım çoşuyorum şimdi 2 jet açtım 1 bombardıman jet yolda 2014 de başladım oyuna 1 jet açmıştım premium çok fark ediyor.
Hocalarım ben de biraz WT oynamaya çalışıyorum, beraber oynar mıyız bir ara taktik falan verseniz hem.
Hocam Fransa, SSCB ve Almanya gidiyorum. Başlarda KV-2 için SSCB'ye çok uğraşmıştım sonra yükleme süresi ile gelen sabır testinden kaldım. Fransa'da en son ARL-44 ve M4A4, Almanya'da en son PZ.IV F2 ve StuG II G, SSCB'de ise T-34'ü açtım.Hangi ağaç geliştiriyorsun hangi bayrak hocam
Hocam Fransa, SSCB ve Almanya gidiyorum. Başlarda KV-2 için SSCB'ye çok uğraşmıştım sonra yükleme süresi ile gelen sabır testinden kaldım. Fransa'da en son ARL-44 ve M4A4, Almanya'da en son PZ. IV F2 ve StuG II G, SSCB'de ise T-34'ü açtım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.