Kızın amacı nedir?

Glarious0

Hectopat
Kendisiyle 6 aydan fazla konuşuyoruz. Bir ara samimi olduk. Sonra 2 Ay konuşmadık. Son 1 haftadır konuşuyoruz yine. Ve artık sevgili olduk. Bazı kanıtlar yüzünden kıza karşı hala tedirgin davranıyorum. Hiç sevgilisi olmamış DM kutusun da ilk sıradaymışım ve sadece erkek olarak benle konuşuyormuş. Kendisinin 1.000 Takipçisi ve 1.100'yi takip ediyor. 3 Kişilik Priw varmış orda takılıyormuş. bazen 1-2 saat geç yazıyor. İsmimle falan hitap etmiyor. Bir tane kanıt var onu sordum (kanıtı atmadım sadece elim de kanıt var dedim). Yok öyle bir şey dedi. Ama kanıt her şeyi doğruluyor? bir sürü erkekle konuştuğuna eminim, ne yapmalıyım?

Yani az çok belli aslında. Kanıtı at söylemek istediklerini söyle engelle.

Hayatında 1000 kişiyle aktif olarak iletişimi var mı ki o kadar kişiyi takip ediyor? Fazla değil mi bu sayı? Maksimumu 100'dür. 100 kişiyle hayatında aktif iletişimde kalabilirsin ama 1000 kişi ne? Sen dolmuş şoförü müsün? Onlar bile o kadar kişiyle konuşmuyorlardır aktif olarak. Elinde kanıt varsa konuyu aç, yalan söylediği halde kanıtı öne sür ve çırpınışlarını izle, sonra da engelle.

Nasıl bir ego tatmini yaşıyor acaba orada 1000 yazısını görünce?

Yani bu şu demek merhaba diyene sosyal medya hesabım şu diye cevap vermiş galiba.

Hayatında 1000 kişiyle aktif olarak iletişimi var mı ki o kadar kişiyi takip ediyor? Fazla değil mi bu sayı? Maksimumu 100'dür. 100 kişiyle hayatında aktif iletişimde kalabilirsin ama 1000 kişi ne? Sen dolmuş şoförü müsün? Onlar bile o kadar kişiyle konuşmuyorlardır aktif olarak. Elinde kanıt varsa konuyu aç, yalan söylediği halde kanıtı öne sür ve çırpınışlarını izle, sonra da engelle.

Nasıl bir ego tatmini yaşıyor acaba orada 1000 yazısını görünce?

Yani bu şu demek merhaba diyene sosyal medya hesabım şu diye cevap vermiş galiba.
Hahahah. Gerçekten hocam. 3 Kişilik priw'i varmış öyle dedi bana.

Var hocam var. Yarın engelleyip geçerim. Bir de farklı bir insanım diyordu bana.

Hocam asıl merak ettiğim. Yok diyip söylememesi amacı ne bunun yani niye doğruyu söylemiyor?
Böyle şeylere çok kafa yormayacaksın, hayatta binbir insan var kimin neyi ne için yaptığını düşünüp durmaya hiç gerek yok. Çok da zaman kaybetmeden bırakıp gideceksin, kendi yoluna bakacaksın bu kadar. Bırak senden sonra varacağı insanlar düşünsün neden öyle biri olduğunu.

Hocalarım güncel olarak. Kızla ilişkimiz bitti. Gerçekten ikiyüzlüymüş ne hali varsa görsün.

Hocalarım Allah' emanet dedi ve bitti. Ama engellemedi ne yapıyor bu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı