Kızın benden hoşlanıp hoşlanmadığı nasıl anlarım?

GORKEMJEYJEY

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Havacılık ve Uçak Fotoğrafçılığı
Benim hoşlandığım ve benimle flörtleştiğini bana açık açık belli eden bir kız var. Bugün çok denk gelmediğimiz için okulda konuşmadık. Denk geldiğimizde kantinde ilk sohbet ettik falan öğle arası teneffüsünde arkadaşlarla oturuyorduk yanımdan geçerken cüzdanını kafama dokundurdu, ayrıca bazen de enseme falan hafif dokundurup sonra napıyon falan diyor. Sürekli olan bir şey değil ama merak ettim ne anlama geliyor?

Kız senden hoşlansa gün içinde denk gelmemezlik pek olmaz, o yaştakiler kurnaz elbet denk gelecek yol bulurdu. Senden hoşlandığını sanmıyorum, her erkeğe davrandığı gibi davranıyor muhtemelen. Sana özel bir muamele olduğunu sanmıyorum, fazla kaptırma pişman olma. 24 yaşımdayım.

Kız senden hoşlansa gün içinde denk gelmemezlik pek olmaz, o yaştakiler kurnaz elbet denk gelecek yol bulurdu. Senden hoşlandığını sanmıyorum, her erkeğe davrandığı gibi davranıyor muhtemelen. Sana özel bir muamele olduğunu sanmıyorum, fazla kaptırma pişman olma. 24 yaşımdayım.

Sizinle iletişime geçebileceğim bir adres var mı bu konu bayağı detaylı karışık çünkü bir sürü flört etmeye çalıştığını gösteren hareketleri var.

Bir mesaj almak zorunda değilsin, ilgin varsa teklif edersin. Çay kahve içip sohbet etmek istediğini söyleyip dışarıda vakit geçirmek için teklifte bulunabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı