Kızın elini tutabilir miyim?

Ya nasıl bir salaklık yaptıysam dün 2 haftadır sevgili olduğum kızla buluştuk, şimdi geldi falan biraz yürüdük sahilde sonra ben kara kara düşünüyorum. Acaba nasıl elini tutabilir miyim diye sonra kız bir anda yüzüme baktı benim de ağzımdan çıktı. "Elini tutabilir miyim?" Ondan sonra kız kahkaha atıyor yok tutma falan demeye başladı. Bozmamak için bende güldüm de sorun şu yine kızın elini tutmadım. Ne yapacağım abi ben?
Elin varsa tutabilirsin tabi.

Hepsini oku diyorsun da kankam birden nasıl dahil olayım ilk olarak tatlı yapın piskevitli pasta olsun çok güzel oluyor yapımıda kolay yemek olarak hazır pizza alabilirsin guiseppe pizza al bir tanesi 14 TL falan tadı süper pizzayı pişirmeden üstüne 5 dilim kaşar koy harika oluyor cips çiğdem mısır al bir şeyler ondan sonra rahat rahat takıl eve gelmiş kız daha ne istiyon.

Sevgili yapmışsındır:
indir.jpg

Ama elini tutamazsın:
indir (1).jpg

Kız bir de seninle dalga geçer:
indir (2).jpg

Sen de kızla gülmeye başlarsın:
Adsız.png

Kız, kendinle barışık olduğun için seni daha çok sever:

images.jpg

Olmuş bitmiş bir olay, gül geç. Artık sormadan tutarsın elini. 😁

Hepsini oku diyorsun da kankam birden nasıl dahil olayım ilk olarak tatlı yapın piskevitli pasta olsun çok güzel oluyor yapımıda kolay yemek olarak hazır pizza alabilirsin guiseppe pizza al bir tanesi 14 TL falan tadı süper pizzayı pişirmeden üstüne 5 dilim kaşar koy harika oluyor cips çiğdem mısır al bir şeyler ondan sonra rahat rahat takıl eve gelmiş kız daha ne istiyon.

piskevit diyince aklıma bu geldi linç yemem inşallah :D

unnamed.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı