Kızın elini tutabilir miyim?

Ya nasıl bir salaklık yaptıysam dün 2 haftadır sevgili olduğum kızla buluştuk, şimdi geldi falan biraz yürüdük sahilde sonra ben kara kara düşünüyorum. Acaba nasıl elini tutabilir miyim diye sonra kız bir anda yüzüme baktı benim de ağzımdan çıktı. "Elini tutabilir miyim?" Ondan sonra kız kahkaha atıyor yok tutma falan demeye başladı. Bozmamak için bende güldüm de sorun şu yine kızın elini tutmadım. Ne yapacağım abi ben?

Zamanla tutarsın takma fazla böyle şeyleri. Bende 8.sınıfta kızın elini tutmadım diye kız ayrılmıştı benden :D

Beyler dvd'ciye de uğradım. Son durak 2 varmış onu aldım.

Dosya Ekleri

• 1593872267024853139866.jpg
    1593872267024853139866.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 95
Bence buraya sormaktansa linkini verdiğim siteye sorarsan daha profesyonel cevaplar alabilirsin.

Sana önerim kıza bir şey sormaman, yavaş bir şekilde yaklaşır isen o da anlayacaktır ve tepki verecektir. Eğer soru sorarsan karşındaki kişiyi de heyecan tutacağı için böyle tepkiler ile karşılaşman normal olacaktır.
10 Kere beğenme olsa da beğensem şu yorumu o kadar doğru ki.

Böyle sorunlarınız varsa gelin sosyale yazın. Okuması vs. çok sarıyor. Hem de tam bir aile ortamı oluyor. Geçen sefer de biri okulda mahsur kalmıştı. (Troll değilse tabii.) Neden benim mesaj yazmadığım gelirsek sevgili dolu bir geçmişim yok. Bir şey bilmeden durumu batırmak istemedim.

Böyle sorunlarınız varsa gelin sosyale yazın. Okuması vs. çok sarıyor. Hem de tam bir aile ortamı oluyor. Geçen sefer de biri okulda mahsur kalmıştı. (Troll değilse tabii.) neden benim mesaj yazmadığım gelirsek sevgili dolu bir geçmişim yok. Bir şey bilmeden durumu batırmak istemedim.

Benim de hiç olmadı sadece okuyucuyum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı