Kızın elini tutabilir miyim?

Öyle demeyin bence, insanın kafası rahat oluyor bu tarz şeyler olmayınca. 😄
Katılıyorum. Her sabah programlanmış gibi "günaydınn" yazmak, tribini çekmek, sürekli ilgi göstermek, saçma sapan esprilerine gülmek zorunda olmak vs. (Genelleme yapıyorum.) benim yapabileceğim şeyler değil. Belki de birini sevmediğim için böyle düşünüyorum. Ama halimden memnunum.

Katılıyorum. Her sabah programlanmış gibi "günaydınn" yazmak, tribini çekmek, sürekli ilgi göstermek, saçma sapan esprilerine gülmek zorunda olmak vs. (Genelleme yapıyorum.) benim yapabileceğim şeyler değil. Belki de birini sevmediğim için böyle düşünüyorum. Ama halimden memnunum.
Gerçek bir ilişkide bunları yapmanıza gerek kalmıyor zaten en yakın arkadaşınız gibi oluyor o nedenle bayağı rahat davranıyorsunuz.

Gerçek bir ilişkide bunları yapmanıza gerek kalmıyor zaten en yakın arkadaşınız gibi oluyor o nedenle bayağı rahat davranıyorsunuz.
Dediğim gibi genelleme yapıyorum. Çevremde de doğru düzgün kaliteli ilişkisi olan yok ki. İlişkileri kullan at gibi. Biri gidiyor sanki bir şey yaşanmamış gibi hemen diğerine geçiliyor. Sırf benim sevgilim var demek için çıktıklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Belki de lise gibi bir yerde çevremde kaliteli ilişki beklediğimden hata bendedir. Ne kadar kabul etmesekte hala çocuğuz sonuçta.

Dediğim gibi genelleme yapıyorum. Çevremde de doğru düzgün kaliteli ilişkisi olan yok ki. İlişkileri kullan at gibi. Biri gidiyor sanki bir şey yaşanmamış gibi hemen diğerine geçiliyor. Sırf benim sevgilim var demek için çıktıklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Belki de lise gibi bir yerde çevremde kaliteli ilişki beklediğimden hata bendedir. Ne kadar kabul etmesekte hala çocuğuz sonuçta.

Ben bu tür işlerde aceleye gerek olmadığını düşünüyorum kısmetse bir şeyler olur illaki.

Ya nasıl bir salaklık yaptıysam dün 2 haftadır sevgili olduğum kızla buluştuk, şimdi geldi falan biraz yürüdük sahilde sonra ben kara kara düşünüyorum. Acaba nasıl elini tutabilir miyim diye sonra kız bir anda yüzüme baktı benim de ağzımdan çıktı. "Elini tutabilir miyim?" Ondan sonra kız kahkaha atıyor yok tutma falan demeye başladı. Bozmamak için bende güldüm de sorun şu yine kızın elini tutmadım. Ne yapacağım abi ben?

Tut geç zaten otomatik olarak o da tutacak. Üstünde kasap önlüğü ile gitmedin umarım yanına. :D

Evet haklısın, bu konularda kasmaya gerek yok kısmetse oluyor akışına bırakmak en iyisi.

Eh ben de pek bilmiyorum çünkü sevgili yapma zahmetine giremedim açıkçası. Sırf birisinden bir süre hoşlandım diye ne yapmacık olmaya gerek var ne de bol bol para dökmeye. Bilmiyorum belki de ben uğraşmak istemiyorumdur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı