Arkadaşlar, kız 13 yaşında ve şu baba denen keresteye bir bakın. Empati yapalım 13 yaşındaki kızıma tecavüz edilse hamile kalsa benim de gözüm döner ama bu öldürme hakkını kimseye vermez. Bu kızın babasından korkması da normal. Cezası hafifliyor yaşından dolayı. Asıl merak ettiğim 13 yaşında kızı istismar eden kuzeni ceza nasıl almaz?
Kız kuzeniyle sevgili kendi isteğiyle ilişkiye giriyor yani kimse kızı zorla taciz edmiyor kız babası 10 kere soruyor kız iftira atıyor yani kız kendi isteğiyle ilişkiye girdim dese bir şey olmaz suç kızda
Arkadaşlar, kız 13 yaşında ve şu baba denen keresteye bir bakın. Empati yapalım 13 yaşındaki kızıma tecavüz edilse hamile kalsa benim de gözüm döner ama bu öldürme hakkını kimseye vermez. Bu kızın babasından korkması da normal. Cezası hafifliyor yaşından dolayı. Asıl merak ettiğim 13 yaşında kızı istismar eden kuzeni ceza nasıl almaz?
Evet ben de öyle düşünüyorum. 13 yaşında bu tür babası olan ergen bir kız doğru bir karar verememiş olabilir. Kızın hatası çok ağır sonuçlanmış ama çocuk sonuçta. Bu durumda asıl suçu kim üstlenecek bilemedim. Yetiştiriliş tarzı, kuzenin tavrı, ailesinin tutumu, çevre baskısı vs. birçok etken var. Doğru bir hüküme varmak güç.
Türkiye'nin yarısının kızın babası gibi olması gerçeği insanı üzüyor. Babasının müebbet, kızın da en az 15-20 yıl alması gerekirdi. Cinayete azmettirmek sadece 2 sene cezaya sebep oluyorsa ben de deneyim bir ara.
Kız kuzeniyle sevgili kendi isteğiyle ilişkiye giriyor yani kimse kızı zorla taciz edmiyor kız babası 10 kere soruyor kız iftira atıyor yani kız kendi isteğiyle ilişkiye girdim dese bir şey olmaz suç kızda
Kız kuzeniyle ilişkiye giriyor hamile kalıyor. Babası kızına 10 kere soruyor. Kız ilişkiye girdiği kuzenine başına bir şey gelmesinden korktuğu için masum bir çocuğa iftira atıyor ve kızın babası iftira atığı çocuk öldürüyor. Kız hamile DNA testinden her şey ortaya çıkıyor ve kız iftara attığını itiraf ediyor. Kız 2 yıl hapis cezasına çaptırılıyor.
En korktuğum şeydir bir kadının iftira atması. Düşünsenize açık bir alandasınız her taraf kalabalık, önünüzde bir kadın beni taciz ediyor diye bağırıyor. O yüzden yürürken önümde bir kadın varsa hızlıca geçiyorum.