Kızın iftirası yüzünden ölen çocuk

En korktuğum şeydir bir kadının iftira atması. Düşünsenize açık bir alandasınız her taraf kalabalık, önünüzde bir kadın beni taciz ediyor diye bağırıyor. O yüzden yürürken önümde bir kadın varsa hızlıca geçiyorum.

Hiçbir şey yokmuş gibi devam edeceksin kayda bile almayacaksın o zaman fırsat bulamaz o iftirayı atmayı ama benim de en korktuğum şey malum Türkiye işte insanlardan hayır yok.

Kız kuzeniyle ilişkiye giriyor hamile kalıyor. Babası kızına 10 kere soruyor. Kız ilişkiye girdiği kuzenine başına bir şey gelmesinden korktuğu için masum bir çocuğa iftira atıyor ve kızın babası iftira atığı çocuk öldürüyor. Kız hamile DNA testinden her şey ortaya çıkıyor ve kız iftara attığını itiraf ediyor. Kız 2 yıl hapis cezasına çaptırılıyor.

28 Mart 2018.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

28 Mart 2020 günü geri dışarıya çıkmış. Babasına yazık olmuş 1 tane a*tal yüzünden bu hallere düşmesi yazık cidden ya. Ben olsam hem kızı hem de çocuğu öldürüp içim rahat ede ede yatardım hapiste. Namus meselesi sonuçta.

Kız kuzeniyle ilişkiye giriyor hamile kalıyor. Babası kızına 10 kere soruyor. Kız ilişkiye girdiği kuzenine başına bir şey gelmesinden korktuğu için masum bir çocuğa iftira atıyor ve kızın babası iftira atığı çocuk öldürüyor. Kız hamile DNA testinden her şey ortaya çıkıyor ve kız iftara attığını itiraf ediyor. Kız 2 yıl hapis cezasına çaptırılıyor.

28 Mart 2018.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 yıl hapis cezası ne ya?

Türkiye'de olan en saçma sapan şey budur işte. Sürü psikolojisi. Twitter'da zaten tam olarak bu yaşanıyor.

Bir insan bir olaya tepki gösteriyor. Olayı bilip bilmeyen herkes doğru olduğuna inanıyor ve hemen yalan söyleyen kişiye destek veriyorlar. Sonra olaydaki "sözde" suçlu linç yiyor. Hatta bu öldürülmeye kadar gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı