Direkt konuya gireyim kıza andaval gibi aylarca sadece baktım. Zaten arkamdan herkese yazıyor diyormuş.
Şimdi ara ara sohbet ediyoruz ama pek de sıcak biri değil. Genel olarak bir arkadaşı dışında kimseye sıcak davranmıyor gibi ama çok da beni umursamıyor gibi.
Günaydın demesem günaydın demez, yazmasam yazmaz.
Geçen dersle ilgili bir şey sorup ee sen napıyosun falan konuşmaya çalıştım. Sohbet ediyoruz ama akıp gitmesine izin vermiyor hiç. Hatta araya ufak tefek iltifat atıyorum sanki hiç iltifat etmemişim gibi davranıyor.
Hatta bir kere sınavla ilgili bir şey sordum. 2 gün boyu mesaja bakmamıştı ama sınavdan kaldığı için mi bakmadı benden dolayı mı bilmiyorum.
Acaba çok mu yavaş davrandım derken aklıma mesajıma bakmadığı gün ve ben konuşmadığım sürece konuşmaması geliyor ve vazgeçeyim diyorum. Ama kızın arkadaşlarıyla falan da konuştum kız genel olarak çok yakın arkadaşları dışında herkese soğuk, herkese laf eden biriymiş.
Geçen de başkasıyla kahve içerken gördüm ama kim çocuğu tanımıyorum hiç. Neyi olduğunu da bilmiyorum.
Sonuç olarak bilmiyorum ne yapmalıyım sizce? Artık kendime saygısızlık gibi olduğu için bırakayım diyorum ama bir yandan da şansım çok az da olsa denemeli miyim diyorum.