Kızın ilgisini çekmeye çalışılmalı mı?

seffabullut

Hectopat
Daha fazla  
Direkt konuya gireyim kıza andaval gibi aylarca sadece baktım. Zaten arkamdan herkese yazıyor diyormuş.
Şimdi ara ara sohbet ediyoruz ama pek de sıcak biri değil. Genel olarak bir arkadaşı dışında kimseye sıcak davranmıyor gibi ama çok da beni umursamıyor gibi.
Günaydın demesem günaydın demez, yazmasam yazmaz.
Geçen dersle ilgili bir şey sorup ee sen napıyosun falan konuşmaya çalıştım. Sohbet ediyoruz ama akıp gitmesine izin vermiyor hiç. Hatta araya ufak tefek iltifat atıyorum sanki hiç iltifat etmemişim gibi davranıyor.
Hatta bir kere sınavla ilgili bir şey sordum. 2 gün boyu mesaja bakmamıştı ama sınavdan kaldığı için mi bakmadı benden dolayı mı bilmiyorum.
Acaba çok mu yavaş davrandım derken aklıma mesajıma bakmadığı gün ve ben konuşmadığım sürece konuşmaması geliyor ve vazgeçeyim diyorum. Ama kızın arkadaşlarıyla falan da konuştum kız genel olarak çok yakın arkadaşları dışında herkese soğuk, herkese laf eden biriymiş.
Geçen de başkasıyla kahve içerken gördüm ama kim çocuğu tanımıyorum hiç. Neyi olduğunu da bilmiyorum.

Sonuç olarak bilmiyorum ne yapmalıyım sizce? Artık kendime saygısızlık gibi olduğu için bırakayım diyorum ama bir yandan da şansım çok az da olsa denemeli miyim diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bırak oyalanma.
Sevgilisi vardır.
Hocam sevgilisi olmadığını net biliyorum ama yeni yeni tanışma aşamasında olduğu biri galiba.
Kafamda acaba ben hiç kahveye bile çağırmadığım için çok utangaç olduğumu falan mı düşünüyor derdim ama diğer yandan da kahveye çağırmamı telkin bile edecek bir hareketi olmadı bilmiyorum.
Bir kere benden önce günaydın demişliği yok, bir kere benden önce yazmışlığı yok.
Zamanında Instagram'dan istek atmıştım kabul etmişti. Bir süre sonra çıkartmış. Öyle olunca acaba bir adım bekledi ve ben atmayınca vaz mı geçti diyorum ama diğer tarafım da hala istese ufak da olsa bir ipucu verir diyor.
Bilinçli olarak yanına gitmiyorum, günaydın vs. demiyorum. Alakası yok benle kızın.
Dediğiniz gibi bırakıcaz galiba.
Teşekkür ediyorum.

Direkt konuya gireyim kıza andaval gibi aylarca sadece baktım. Zaten arkamdan herkese yazıyor diyormuş.
Şimdi ara ara sohbet ediyoruz ama pek de sıcak biri değil. Genel olarak bir arkadaşı dışında kimseye sıcak davranmıyor gibi ama çok da beni umursamıyor gibi.
Günaydın demesem günaydın demez, yazmasam yazmaz.
Geçen dersle ilgili bir şey sorup ee sen napıyosun falan konuşmaya çalıştım. Sohbet ediyoruz ama akıp gitmesine izin vermiyor hiç. Hatta araya ufak tefek iltifat atıyorum sanki hiç iltifat etmemişim gibi davranıyor.
Hatta bir kere sınavla ilgili bir şey sordum. 2 gün boyu mesaja bakmamıştı ama sınavdan kaldığı için mi bakmadı benden dolayı mı bilmiyorum.
Acaba çok mu yavaş davrandım derken aklıma mesajıma bakmadığı gün ve ben konuşmadığım sürece konuşmaması geliyor ve vazgeçeyim diyorum. Ama kızın arkadaşlarıyla falan da konuştum kız genel olarak çok yakın arkadaşları dışında herkese soğuk, herkese laf eden biriymiş.
Geçen de başkasıyla kahve içerken gördüm ama kim çocuğu tanımıyorum hiç. Neyi olduğunu da bilmiyorum.

Sonuç olarak bilmiyorum ne yapmalıyım sizce? Artık kendime saygısızlık gibi olduğu için bırakayım diyorum ama bir yandan da şansım çok az da olsa denemeli miyim diyorum.
Yapısal olarak kolay kolay ısınmayan bir insan olmayabilir. Hafiften 1-2 hafta daha deneyin baktınız ilerleme yok vazgeçin.

@seffabullut kız senle ilgilenmiyo ki belli değil mi niye çağırmadığı bahanesi de çok kişiye yazman işte kibar olduğun için.
Hocam kız arkamdan konuşuyor. Yani bana karşı dediği bir şey değil. Ben kafamdan diyorum ki acaba gidip kahveye vs. hiç çağırmadığım için tren kaçmış gibi olabilir mi?
Yapısal olarak kolay kolay ısınmayan bir insan olmayabilir. Hafiften 1-2 hafta daha deneyin baktınız ilerleme yok vazgeçin.
Genel olarak öyleymiş. Aslında konuşurken gülen yüz atıyor, yüzyüze konuşurken öyle gülüyor falan ama dediğim gibi tek taraflı bir çaba gibi oluyor.

@seffabullut hocam tamam işte arkadaşların niye beğenmedin kabul etmedin tarzında yokluyodur.

Zaten genel olarak anlattığın kız baya maskulen gerek de yok olmasına bence.
Valla aga ben de aynisini diyordum. Civil civil neseli kızlar dururken napcam diyordum ama oyle olmuyormus :D neyse sağlık olsun sagolasin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı