Kızın sevgilisi var mıdır?

Kanka bak simdi ne yapıyorsun oyle krizlere girmek yok her gün dükkana gidip esya alıyorsun o kıza da sorular soruyorsun ne dükkanı bilmiyorum ama her gün gidip görüyorsun kanka. Bu 1. ondan sonra bunun Instagram Facebook bir sosyal medyadan duzgun ve efendice konusmaya basliyorsun bir yerdn konu acarsin. Dikkat et kanka kiza asilma yani efendi ol yazarken sonra konusun en son orada sorarsin birkac gün sonra. Yoksa bulusursunuz falan hem kizla her konustugunuzda sana bakiyorsa sacina dokunuyorsa sana bakip senin laflarina tek o guluyorsa kizda seni seviyordur kanka. Bunlari uygula derim iyiligin için. Bunlaro yaptiktan sonra tekrar konu aç kanka biz buradayiz.
 
Sen onu o kadar seviyor olabilirsin ama şöyle etkenlerde var.

Yaş farkı: Bazı kızlar, erkek ile yaş farkına önem verir. Kendinden büyük olmayacak. Ve aradaki yaş farkı 5'i geçmeyecek. Eğer o kızda böyle düşünüyorsa seni istemeyebilir.

Yakışıklılık: Ciddi kızlar yakışıklı erkekler isterler çünkü evleneceğini ve onla yaşayacağını düşündüğü için. Ömür boyu ona bakacaksın ve eğer kıza göre yakışıklı değilsen ve kızda yakışıklılığa bakıp, ciddi ise ve ona görede yakışıklı değilsen seni asla istemeyebilir.

Para: Ciddi düşünen kızlar yine paraya bakar. Çünkü eğer evlilik sürecinde o parayı yetersiz bulursa yine seni istemeyebilir. Çünkü ömür boyu senle kalma planı vardır. Ve ona göre yetersiz para ile hayat geçirmek istemez.

Ve en son olarak eğer sen o kız olsan. Onu kendin yerine koy;
Ve bu yazdığım 3 etkene bak. Sen bunları göz önüne alarak. Kendini ister misin? (o kız olsan) ve bunu da düşün.
Eğer sen kendini bile beğenmiyorsan, kızda seni %75 ihtimalle beğenmez zaten.
Arkadaş zaten gidip konuşmaktan bile aşırı derece de çekiniyor siz niye böyle mesajlar yazıp gözünü daha da korkutuyorsunuz?

Hocam dükkana git sık sık biraz tanışın konuşun zaten o zaman anlarsın var mı yok mu sevgilisi. Senden hoşlanıp hoşlanmadığını da az çok anlarsın. Hoşlanmıyorsa da dünyanın sonu değil ki arkadaş olarak devam edersiniz. Bu kadar kasma kendini rahat olursan daha başarılı olma ihtimalin artar. Her kızında kriterler farklıdır çirkin ve fakir olan bir kişi hiç kimseyle birlikte olamıyor mu sanki.
 
Arkadaş zaten gidip konuşmaktan bile aşırı derece de çekiniyor siz niye böyle mesajlar yazıp gözünü daha da korkutuyorsunuz?
Korkuttuğum falan yok.
Sadece kız onu beğenirmi, severmi konusuna açıklık getirdim.
Çünkü kafasında, zaten "acaba beni seviyor mudur" diye kuşku duymuş, Bir önceki yazdığımda.
Bende olaya açıklık getirdim. Yanlış bilgi verdiğimide düşünmüyorum, Düşünen varsa sebebi ile yazsın.
 
Karanlıkta in cin top oynayan yerde, tek başına yürümesine müsaade eder miydi?

Yani o hatun benim sevgilim olacak, Bayburt'tan gelirim oraya her gün almaya.

Şurada yazdıklarından ve sevgilin olacak kişi adeta bir eşya veya malınmış gibi yazdığın cevaplardan sonra diyorum ki önce sen kafa yapını değiştir, sonra bakılır oluruna olmazına.
Tabi ki benim olmak zorunda değil de.

Misal.
 
Lütfen @my last mistake hocama onu mutsuz edecek cevaplar yazmayın. Bence yapabilirsiniz, biliyorum böyle yazmak kolaydır ve yapması imkansız gibi gelir, fakat bir şekilde en azından onunla konuşmaya başlarsanız bir tık daha ilerlemiş, bir seviye daha atlamış olursunuz. Bunu bir oyun gibi düşünün. Seviye bir de ondan hoşlanmaya başladınız. Seviye iki de ise, onunla konuşmaya başlamanız ile devam edecek. Eğer seviye atlamazsanız, devam edemez ve oyunu bitiremezsiniz. Bu şekilde düşünün, her şeyin bir zamanı var. Merak etmeyin, o olmazsa bile bir gün karşınıza ondan daha iyi biri çıkabilir. Siz kendinizi sakın üzmeyin, ben size güveniyorum. Yapabilirsiniz. :)
 

Geri
Yukarı