Hocam bence de çok iyi bir şey yani bana yazan kişide iyi baya hem görünüş hemde çok ortak noktamız var ama 18 yılın bilgisizliği ile ilgisiz davranıp kendimden soğutma çabalarına girebilirim veya karşımdaki şaka yapıyor olabilir tam emin değilim 2 gün oldu toplam.Of of of, bence herkesin basina gelmez bu olay. Super Seducer oyna, belki egitim gibi olabilir. Dates tarzi oyunlar da olabilir.
Bir yayıncıdan izlemiştim ama kendim indirip oynyayım bir de yama buldum mu okey.@WolreaG bence Super Seducer oynamak faydali olabilir. Eger İngilizce biliyorsan daha iyi olabilir.
Dogru diyorsun böyle giderse ben evlenemem bile kızla konuşmayı bilmiyorum daha. En iyisi kalıbım dışı davranayım ki kalıbım genişlesin.18 yaşında böyleysen 40 yaşında anca açılırsın, git hemen konuş.
Bir yayıncıdan izlemiştim ama kendim indirip oynyayım bir de yama buldum mu okey.
Dogru diyorsun böyle giderse ben evlenemem bile kızla konuşmayı bilmiyorum daha. En iyisi kalıbım dışı davranayım ki kalıbım genişlesin.
Tamam ben o oyunu en iyisi izleyeyim kendi kararlarımı vereyim sonra videodaki adamın dediğine göre kendime pay biçeyim. O oyun aklımda varda hemde kendi konsolumda var ama kızı eve çağıramam ayıp Playstation kafede olabilir ama save noktası sıkıntı. Kızdan Pes sözü aldımda It Takes Two'da save biraz sıkıntı ve İngilizce olduğu için ben pek anlamıyorum ama oynanabilir.Turkce yamasi yok birinci oyunun. Bence birinci oyun daha mantikli olabilir rehberlik icin ama ikinci oyun da olabilir. Oradaki taktikleri, konusmalari not edin aklinizda tutun ve uygunsa uygulayin.
@WolreaG bir de It Takes Two oynamanizi oneririm o kisiyle.