Kızla konuşmak bana zor geliyor

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba. Dün lisenin kapısında nöbetçiydim, sıra bana gelmişti. Bende tanıdıklar telefon vermediğinde koyuyorum, kontrol olacağında sonra veriyorum. Tanımadığım kız geldi yalvardı. Neyse aldım sonra telefonunu almaya gelirken bana soda ve bisküvi aldı teşekkür manalı, ben de arkasından koştum ama adını bilmediğimden bulamadım da. O günün akşamı bana Instagram'dan istek attı ve ben teşekkür ettim çok ince davranıştı falan dedim. Sonra sohbet ilerledi kanka gibiyiz. Hep yazıyor bana mesela oyun oynayacağım yazıyor bende diyemiyorum oyun oynuyorum sonra bakacağım diye veya film izliyorum diyemiyorum film izliyorum sonra konuşalım diye. Bende utangacım ve konuşma problemim var aksine kızında var buluşalım PS kafeye gidelim falan diyor ama ben hayatımda kız eli tutmadım kızla flörtleşmedim yaşım 18 bu arada. Ve bu bana garip geliyor her sabah bakım yapmak -yani saça önem vermek parfüm sıkmaktan bahsediyorum- veya hep konuşmak falan alışık olmadığım şeyler bu da beni biraz sıkmaya başladı belki bir şeyler gelişir düşüncesiyle. Gelecekte evlenmek istiyorum bu da belki bir ısınma alıştırma olur ama hem utangaç hem konuşma zorluğu yaşamam ve kızın benimle samimiyeti beni korkutuyor ben 10 üzerinden 1sem o 10 üzerinden 10 şeklinde yaklaşıyor bana bayağı zıt durumdayım. Ne olmalı yani nasıl davranmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Of of of, bence herkesin basina gelmez bu olay. Super Seducer oyna, belki egitim gibi olabilir. Dates tarzi oyunlar da olabilir.

Of of of, bence herkesin basina gelmez bu olay. Super Seducer oyna, belki egitim gibi olabilir. Dates tarzi oyunlar da olabilir.
Hocam bence de çok iyi bir şey yani bana yazan kişide iyi baya hem görünüş hemde çok ortak noktamız var ama 18 yılın bilgisizliği ile ilgisiz davranıp kendimden soğutma çabalarına girebilirim veya karşımdaki şaka yapıyor olabilir tam emin değilim 2 gün oldu toplam.

@WolreaG bence Super Seducer oynamak faydali olabilir. Eger İngilizce biliyorsan daha iyi olabilir.

@WolreaG bence Super Seducer oynamak faydali olabilir. Eger İngilizce biliyorsan daha iyi olabilir.
Bir yayıncıdan izlemiştim ama kendim indirip oynyayım bir de yama buldum mu okey.
18 yaşında böyleysen 40 yaşında anca açılırsın, git hemen konuş.
Dogru diyorsun böyle giderse ben evlenemem bile kızla konuşmayı bilmiyorum daha. En iyisi kalıbım dışı davranayım ki kalıbım genişlesin.

Turkce yamasi yok birinci oyunun. Bence birinci oyun daha mantikli olabilir rehberlik icin ama ikinci oyun da olabilir. Oradaki taktikleri, konusmalari not edin aklinizda tutun ve uygunsa uygulayin.

@WolreaG bir de It Takes Two oynamanizi oneririm o kisiyle.

Tamam ben o oyunu en iyisi izleyeyim kendi kararlarımı vereyim sonra videodaki adamın dediğine göre kendime pay biçeyim. O oyun aklımda varda hemde kendi konsolumda var ama kızı eve çağıramam ayıp Playstation kafede olabilir ama save noktası sıkıntı. Kızdan Pes sözü aldımda It Takes Two'da save biraz sıkıntı ve İngilizce olduğu için ben pek anlamıyorum ama oynanabilir.

@WolreaG It Takes Two Turkce yama var Windows icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…