Kızla konuşmak için ne yapılabilir?

Önemsizbirisi

Decapat
Daha fazla  
Normalde diksiyon ve kelime seçiminde iyiyim, ama sınıfımda hoşlandığım bir kızla konuşmaya çalışıyorum. Fakat, ya 1-2 saat içerisinde cevap veriyor ya da uyuma zamanında okuldayken yakın hissettiriyordu. Bende pişmanlık duymasın ya da yanlış anlıyorumdur diye konuşamadım. Sınav zamanı olduğundan dolayı da konuşmuyordur diye düşünüyorum. Ancak her defasında konuşmaya çalıştığımda 5-10 dakika arasında cevap veriyor. Muhabbetim mi sarmıyor? Eğer benimle konuşmak istemiyorsa bunu açıkça söyleyebilir. Her defasında meşgul olduğunu belirtiyor, ama ben de meşgul birisiyim. Yine de ona ayıracak vaktim oluyor, eleştiri kabul eden birisiyim. Eğer benimle konuşmak istemiyorsa, bunu açık bir şekilde ifade edebilir. Bu durum karşısında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Kızlar bir şeyleri açık açık söylemez, yaptıkları hareketlerden belli ederler.

Kızda basbayağı seni istememiş yani, niye zorluyorsun ki? İlgi duysa konuşmaz mı? O anlamda düşün.

Ha bir de okuldan yapılmaz haberin olsun, nedenlerini uzun uzun yazabilirim.

Kızlar bir şeyleri açık açık söylemez, yaptıkları hareketlerden belli ederler.

Kızda basbayağı seni istememiş yani, niye zorluyorsun ki? İlgi duysa konuşmaz mı? O anlamda düşün.

Ha bir de okuldan yapılmaz haberin olsun, nedenlerini uzun uzun yazabilirim.

Belli başlı konularda cidden susmak bilmiyor ama genel olarak böyle burada sorunlu olan benim galiba kimseyi rahatsız etmek istemem doğrusu yardımın için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı