Kızla konuşmamı nasıl kesebilirim?

Makaleler
3
Yer
092MLBOA
Yaklaşık 3-4 aydır her gün konuştuğum bir kız var, hobilerimiz çok uyuşmasa da anlaşabiliyorduk. Son zamanlarda gerçekten sıkılmaya başladım bu kızdan, konuşmayı kesmek istiyorum fakat bunu onu kırmadan yapmam gerek. Yeni konuşmaya başladığım bir kız var onun ile hem anlaşıyoruz hem de hobilerimiz tam olmasa da uyuşuyor. Bu yeni konuştuğum kız eskiden 3-4 ay başka kız ile konuştuğumu da bilmiyor. Çok garip bir durum, ne yapmalıyım? :D.

Bir açıklama yapmaya gerek yok. Konuşmak istemediğin insana geç cevap verirsin, kaçamak cevaplar verirsin, kısa cevaplar verirsin. Bir süre sonra o da bu umursamazlığını anlayıp ilgiyi azaltır. Ya da triplere girer ama sonucunda amacına ulaşırsın.

Engellemek, direkt iletişimi tak diye kesmek çok acımasızca hareketler. Bunları hak etmeyen insanlara yapmayın. Karma sizi de yakalar.

Aniden yapmayın. Yavaş yavaş yapın, tabii çok kötü bir özelliği yoksa böyle yapın. Eğer kötü bir özelliği varsa şahsen yüzüne vururum çünkü ben söylemezsem başkası söylemezse özelliği değişmez. Cevapları geç verin, 5-10 güne anlar herhalde.

Duygularınızı ve düşüncelerinizi yazın ona. "Senle konuşmaktan sıkıldım beni affet kusura bakma." Tarzı. Ayrıca ben de senin yaşadıklarını yaşadım. Kafa dengi olmayınca karşıdaki kız sohbet o denli sıkıyorki beni ölmek istiyorum. Az kafa dengi olsa bile aynı. Yüksek oranda uyuşmadan asla sohbeti ileri götürmem. Kafa dengi insan çok nadir çıkıyor karşıma. En iyisini yaparsın. Seni çok iyi anlıyorum. Ortak özelliğin olmayan insanla yapılacak en iyi şey cinselliktir zaten onun harici asla bir şey yapılmaz. O cinsellik de güzel olmaz gerçi. Sevdiğin, kafanızın uyuştuğu, bol ortak özelliğiniz olduğu kız olsa 200 kat daha iyi olur.

Her yerden engelle.
Çok sert olmaz mı? Bunu hakedecek biri değil.
Bir açıklama yapmaya gerek yok. Konuşmak istemediğin insana geç cevap verirsin, kaçamak cevaplar verirsin, kısa cevaplar verirsin. Bir süre sonra o da bu umursamazlığını anlayıp ilgiyi azaltır. Ya da triplere girer ama sonucunda amacına ulaşırsın.

Engellemek, direkt iletişimi tak diye kesmek çok acımasızca hareketler. Bunları hak etmeyen insanlara yapmayın. Karma sizi de yakalar.
Kızı da kaybetmek istemiyorum bir yandan. Bu yüzden çok kararsızım aslında.
Fakat dediğiniz gibi yapacağım, ilgimi gittikçe azaltmaya başlayayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı