Kızla nasıl barışılır?

İkinizde olgunsunuz hocam doğru kararlar verebilecek yaştasınız bilmiyorum hatanızda böyle aman aman bir şey değil kadınlar sadece fazla büyütüyor belki de gelecek kaygısı olabilir.
Evet aşırı büyütüyor. Ama eminim duygularımı yansıtacağım ona rağmen hala istemezse yapacak bir şey yok. Uzaktan sevmeye devam edeceğim.

Klâsik söz size kızmı yok hocam.
Elbette tabi var. O başka şehirdeyken sevgili değilken, ayrıldığımız da hiçbir zaman kabul etmedim kimseyi. Sadece o vardı beni olduğum gibi kabul eden para için yanımda olmayan gerçekten sevgiyle yaklaşan anne şefkati gösteren biri. Hala böyle olunca insan kimseyi istemiyor.

Elbette tabii var. O başka şehirdeyken sevgili değilken, ayrıldığımız da hiçbir zaman kabul etmedim kimseyi. Sadece o vardı beni olduğum gibi kabul eden para için yanımda olmayan gerçekten sevgiyle yaklaşan anne şefkati gösteren biri. Hala böyle olunca insan kimseyi istemiyor.

Elbette öyle sizden soğumasının nedeni başka bir şey olabilir hocam özür dilemediniz diye ne bileyim bu işin arkasında başka bir şey var gibi en azından yine buluşma konusunda sıkıntı yok gibi.

Elbette öyle sizden soğumasının nedeni başka bir şey olabilir hocam özür dilemediniz diye ne bileyim bu işin arkasında başka bir şey var gibi en azından yine buluşma konusunda sıkıntı yok gibi.
Yani tamamen çıkartabilirdi ya da buluşmak istemeyebilirdi. Son mesajımı saklıyordu ben yazdığım da silmemiş son mesajımı tekrar yazacağımı bildiğini söyledi belki hala söylemek istediği bitiremediği için olabilir. Ya da ben çok pozitif düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı