Kızla nasıl konuşmalıyım?

Grandvizier

Hectopat
Katılım
10 Haziran 2021
Mesajlar
1.410
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hoşlandığım bir kız var ama kızla hiçbir muhabbetim yok. Sadece bakışıyorum o da bakıyor ben bu kızla nasıl konuşma başlatırım ve sonrasında ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En basitinden selam diyerek bir başlangıç yapabilirsin hocam.

Yanında arkadaşlarıyla geziyor onlarında yanında da konuşmak istemiyorum.

Hocam kızın sevgilisi yok bundan kesin eminim. Ama işte kız benden hoşlanıyor mu onu merak ediyorum az çok onu sevdiğimi tahmin ediyor bir kere ortak arkadaşıma sormuş.

@BruceWaynee hocam bu konularda tecrübelisin sence ne yapmalıyım.
 
Son düzenleme:
Hocam git konuş rastgele herhangi bir konu olabilir günün nasıl geçiyor nasılsınla başla sonra müzik olur neler yapmayı seversin olur ilerle ama önemli olan yerler burası değil kız sohbete girmeye istekli mi burası önemli sakin bir şekilde beden dilini oku ve davranışlarını gözlemle ayağının birisi veya ikisi başka yöne bakiyosa sürekli kısa kaçamak cevaplar veriyosa benim işim var tarzı konuşuyosa tamam iyi günler diyip geç diğer türlü instasini iste verirse devam ettirirsin.
 
Hocam git konuş rastgele herhangi bir konu olabilir günün nasıl geçiyor nasılsınla başla sonra müzik olur neler yapmayı seversin olur ilerle ama önemli olan yerler burası değil kız sohbete girmeye istekli mi burası önemli sakin bir şekilde beden dilini oku ve davranışlarını gözlemle ayağının birisi veya ikisi başka yöne bakiyorsa sürekli kısa kaçamak cevaplar veriyorsa benim işim var tarzı konuşuyorsa tamam iyi günler deyip geç diğer türlü Instagram'sini iste verirse devam ettirirsin.

Hocam şeyden korkuyorum bu seni ilgilendirmez falan der ama artık bir adım atmak lazım konuşmaya çalışacağım. Bu arada kız arada bir benim sınıfa gelirdi arkadaşına beni sorduktan sonra her gün gelmeye başladı ama bu benden kaynaklı mı emin olamıyorum.
 
Hocam şeyden korkuyorum bu seni ilgilendirmez falan der ama artık bir adım atmak lazım konuşmaya çalışacağım. Bu arada kız arada bir benim sınıfa gelirdi arkadaşına beni sorduktan sonra her gün gelmeye başladı ama bu benden kaynaklı mı emin olamıyorum.

Bu seni ilgilendirmez deyip her gün bakıştığı kişiyi tersleyip daha ilk konuşmadan böyle yapacaksa zaten boş ver, senlik değildir.
 
Bak çok basit çok rahat olacaksın ve diyeceksin;
-Hey (ismi) nabersin?
O da diyecek ki iyiyim sen?
-Bende iyiyim bu güzelliği görünce daha iyi oldum ehehe, falan diyeceksin.
"Akşam takılalım mı güzellik 😎🤙 " demeyi sakın unutma.
 
Bence doğrudan selam naber tarzı bir giriş saçmalık olur. Kızların ne dediği çok önemli diye demiyorum ama seni kitleyebilir. Onun yerine daha basit tek seferlik bir istek olabilir. Basit sözsüz bir selamlaşma olabilir yine.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı