Kızla nasıl sohbet ilerletilir?

  • Konuyu başlatan Emrw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 93
  • Görüntüleme 6B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni eksilten değil de olduğum gibi seven, bana güç katacak birinle konuşacağım.

Doğru karar. Arkadaşların da söylediği gibi bu tip şeyler tek taraflı yürümez. Biriyle tanışmak istersen de o kişinin karakterini zaten az buz hareketlerinden veya konuşmalarından anlayabilirsin. Egolu, cahil ve çocuksu insanlardan uzak durmalısın.
 
Biraz daha "ben badgirl'üm" modunda birine benziyor. Koşarak uzaklaşmanı ve ona bu mesajı gönderdiğin için elini kesmenin yanı sıra uygulama önbelleğini temizlemenin yetmeyeceği gibi, telefonu tercihen yoğun asitte eriterek kendini bir dağ evinde ölüme terk etmeni tavsiye ederim.

Şaka bir yana, eğer gerçekten ilgini çekiyorsa onun dilinden konuşmalısın (şiddetle tavsiye edilmez). Biraz daha "badboy" hareketlerine bürünüp umursamaz gibi davranırsan kızı çok hızlı tavlarsın. Ama dediğimiz gibi, uzak dur :D
Badboy olmaktan ya da öyle takılmaktan hiç haz etmem, dediklerini yapacağım teşekkür ederim :D.
 
Merhabalar, sınıfıma yeni bir kız geldi. Sadece 4 gün görebildim. Neredeyse her gün ona bakmıştım, iyi bi kız olduğunu düşündüm, tarzı biraz farklı. Ben 2 gün önce "Merhaba, naber? Bir şey isteyebilir miyim?" yazdım. Aslında istemeyecektim, cevap verdiğinde sadece "?" bunu attı. O manayla da bir şey istedim, sadece "tamam" dedi. Halbuki isteğim tamam deyilip geçilecek bir istek değildi, ben nasıl sohbetimi ilerletirim? Okullar açılasıya kadar arkadaş olmak istiyorum.
Verdiği cevaba bakacak olursak onunla konuşmaya falan hiç başlama. Bana göre seninle ilgilenmiyor ya da sen daha onun ilgisini, dikkatini çekememişsin demek ki. Karşılıklı ilgi ya da merak duyulmuş olsaydı o kıza mesajda 'nokta' bile göndersen o konuşma uzayabilirdi. Eğer şansını zorlamak istiyorsan konu olarak okul veya derslere fazla girme, daha fazla sıkılır. Ama bence daha hiç başlamadan gel vazgeç derim :).
 
Bu durumda karşındaki kişi daha karakteri dahi oluşamamış bir ergen. Ama buna rağmen, bulunduğun yaş aşk konusunda seni tetikleyici bir özelliğe sahip. Kısacası biz burada ne dersek diyelim senin içinde bir ukte kalacak... Ama akışına bırakman durumunda, unutman da pek zamanını almayabilir.
 
Klasik olacak ama okullar açılınca çıkma teklifi et sanaldan zor diye düşünüyorum.
Ben senden uzun zamandır hoşlanıyorum tarzında ve birkaç güzel duracak cümle ekle arkasından direk açıl.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı