Kızla nasıl tanışılır?

Myzteziz

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba 12. sınıfım 10.sınıf kızdan hoşlanıyorum sınıflarım farklı katlarda bizim katta kantin olduğu için nadir görüyorum birkaç kere göz göze geldik ve hiç tek olmuyor. İsim olarak biliyorum o beni biliyor mu bilmiyorum. Kıza açılmak için ne yapmalıyım? Instagram'dan mı yürümeliyim yoksa başka türlü mü açılmalıyım? Benim için çok önemli bir konu.

Aga Git Yanına Otur sana 10. sınıfla ilgili bi anımı anlatayımmı kadın de ama özellikle KADIN
(Yankılı) oda aaa neymiş ya dicek bu iyi seçenek yada sana ne münasebet o.. diyecek bu olursa okulu değiştir ama diğer seçenek olursa anlat biraz tenefüs bitince deki devamını instagramda anlatabilirim istersen de sonrası sende adamım

Aga Git Yanına Otur sana 10. sınıfla ilgili bi anımı anlatayımmı kadın de ama özellikle KADIN
(Yankılı) oda aaa neymiş ya dicek bu iyi seçenek yada sana ne münasebet o.. diyecek bu olursa okulu değiştir ama diğer seçenek olursa anlat biraz tenefüs bitince deki devamını instagramda anlatabilirim istersen de sonrası sende adamım
Kral kız hiç tek kalmıyor hep arkadaşlarıyla oluyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı