Kızla nasıl tanışılır?

Rüzgaradam

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben Harran'da yaşıyorum. Herkes ya Suriyeli ya da yerel Arap halkı, yani her zaman burada yaşayan araplar. Ya okula sonunda bir Türk daha geldi. Kız işte, benim de yaş küçük. Sevgili falan boş işler farkındayım. Sadece yalnızlığımdan arkadaş olmak istiyorum ama bu okuldaki herkes benimle dalga geçer, dedikodu vs. ne yapayım nasıl tanışabilirim? (Mizahi değildir başka konu bulamadım konu açmak için.)

Bir de gülmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben İstanbul'da tanışamıyorsam sen hiç tanışamazsın.

Ne alaka tam olarak?

Ben Harran'da yaşıyorum. Herkes ya Suriyeli ya da yerel Arap halkı, yani her zaman burada yaşayan araplar. Ya okula sonunda bir Türk daha geldi. Kız işte, benim de yaş küçük. Sevgili falan boş işler farkındayım. Sadece yalnızlığımdan arkadaş olmak istiyorum ama bu okuldaki herkes benimle dalga geçer, dedikodu vs. ne yapayım nasıl tanışabilirim? (mizahi değildir başka konu bulamadım konu açmak için.)

Bir de gülmeyin.

Gidip konusun ya da igden yazin notlarina falan cevap verin.

Ne alaka tam olarak?

Olm kızın daha adını bilmiyorum ne Instagram'ı o kadar mallığa bağladım ki ne yapayım bilmiyorum.

reis bir de ben 12 yaşındayım

Ne alaka tam olarak?

hocam net tanışmam lazım ne yapayım çok stresliyim 3 yıldır Türk yüzü görmedim

Son düzenleme:
Anladım, tamam.

Reis, dedim ya sevgili olmak istemiyorum. Konuyu okumamışsın belli. Uzun süredir Türk öğrenci gelsin arkadaş olayım diye dua ettim anca bu kız geldi ben de tanışmak istiyorum ama çekiniyorum.

Arkadaş ortamında takıl, arkadaşı yoksa bir şey uydur; yanına git biraz konuş, ardından böyle konuşmaya devam edersen arkadaş olursun.

Aga ben türkmenim, benim ten rengim esmer.

Dün neredeyse hiç konuşmadığım bir kız arkadaşımın telefonunu aldım, hiç de rahatsız olmadı; seninkindede bir şey olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı