Kızla tanışma

Yagami_Light07

Hectopat
Yer
İzmir-Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 3700x
RTX 3070
16 GB Ram
X570 Anakart
Meslek
Hukuk Okuyor 2/4
Arkadaşlar normalde kız arkadaş sevgili vs peşinde koşan biri değilimdir. Üniversite okuyorum ve Çevremde gerçekten çok fazla çift görmeye başladım. (Tip olarak kendimi ortalama üstü diye sınıflandırılabilirim çok da iyi değilimdir bence) Gerçekten bir çok konuda özgüvenli olsam da bu konuda çok özgüven eksikliğim var gibi. Bu olayı geçen bir arkadaşıma da açtım ve aslında bir tane kız olduğunu söyledi bana göre. Ve kızla tanıştık hemde o geldi tanışmak için bir arkadaşı ile. Ama ondan sonra reelde görmedim pek. İntasını da buldum. Sizce nasıl yaklaşmalıyım? Yerimde olsanız nasıl davranırdınız fikirlerinizi merak ediyorum.

Önce istek at geri takip ederse duruma göre ilerleriz.
Hesabı açık hesap. Atıcam ama sohbet olmadıktan sonra boşu boşuna gitmiş gibi olmaz mı?

Fikri olan herkesi beklerim bu arada yaş olarak olgunsanız her fikre açığım.

Hesabı açık hesap. Atıcam ama sohbet olmadıktan sonra boşu boşuna gitmiş gibi olmaz mı?
Hayır. Kızlar az da olsa ilgilenmedikleri erkekleri genellikle geri takip etmezler. Sen ekle haber ver bana dönerse. Profilin açık olmasının çok da önemi yok. Sana geri takip yapıyor mu o önemli.

Hayır. Kızlar az da olsa ilgilenmedikleri erkekleri genellikle geri takip etmezler. Sen ekle haber ver bana dönerse. Profilin açık olmasının çok da önemi yok. Sana geri takip yapıyor mu o önemli.
Geri takip yaptı kabul ettim. Ben normalde insanları tiplerine göre yargılamam ama bence aşağı yukarı dengiz diyeyim tip olarak.

Tamam işte yaz şimdi "selam, naber, napiyosun, tanışalım mı, bişey sorabilir miyim" gibi şeylerin dışında herhangi bişey.
Nasıl bir şey yazabilirim? Yanlış anlamazsan daha önce böyle bir girişim yapmamıştım. Direk o şekilde konu açsam niyet vs anlaşılır mı? Yada belirli bir konudan başlayıp o şekilde mi ilerlemeliyim?

Direk o şekilde konu açsam niyet vs anlaşılır mı? Yada belirli bir konudan başlayıp o şekilde mi ilerlemeliyim?
Teklif etmek yok, niyet belli etmek yok. Fotoğraf beğenmek, alev atmak yok.
Bunun dışında normal muhabbeti ilerlet.

Nasıl bir şey yazabilirim?
Yani kızın ilgi alanlarını, hayat tarzını veya seninle ilgilenip ilgilenmediğini bilmediğim için bişey söylemek çok zor. Sen yaz kafana göre bişeyler burcun ne gibi şeyler. Baktın tek cevap verip geçiyor sana bişeyler sormuyorsa next.

Teklif etmek yok, niyet belli etmek yok. Fotoğraf beğenmek, alev atmak yok.
Bunun dışında normal muhabbeti ilerlet.
Hocam, sorun da o zaten muhabbeti nasıl başlatıcam?

O kadar tanışmadık elbette ben de tanımak isterim ben de çok hakim değilim. Ama aynı sınıf aynı bölümdeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…