Kızla tanışma

@Yagami_Light07 keko falan olabilir veya zengin olabilir. Bu yaşa kadar yapmadığına göre bu ikisi de değilsin benim fikrim cidden düzgün kız arkadaş yapıyım diyosan kaslı olman şart.
120kg 4x10 Bench atıyorum şuan biraz yağlı durumdayım lakin. 2-3 yıldır fitness ile uğraşıyorum zaten. Salondaki en yüksek ağırlıklar genelde bende squatta vs. Ama halen bir faydasını görmedim. Aslında çok takıntılı değilimdir sevgili aşk meşk işlerine ama gerçekten artık hayatımda birisi olsun istiyorum. Doğum günümü kutlayan tek kadın annem olmasın artık :/

@Yagami_Light07 güzel bir definasyon yaparsan olur kas kutlen gayet yeterli hocam.
Farkındayım hocam zaten lakin demek istediğim sınıfımda aşırı kilolu olsa da (yağlı olarak) Çelimsiz olsa da sevgili yapanlar var. Bu durum da triggerlıyor. Yoksa vücudumdan memnum sayılırım bir yüzde 7-8 yağ oranı düşmek aklımda zaten.

Ayrıca sadece selam vermedi bayağı tanıştık. Ama yine de dediğin de geçerli olabilir.
Yani sana işi düşeceğinden emin olduğu için de biraz yakın tanışma süreci geçtiyse sen bunu flört zannetmiş olabilirsin. Yazdın mı?

Yani sana işi düşeceğinden emin olduğu için de biraz yakın tanışma süreci geçtiyse sen bunu flört zannetmiş olabilirsin. Yazdın mı?
İşi düşse yazabilecek biri değilim sanki. Sınıfta benden önce çok rahat 50 kişi vardır bunu yapabileceği. Tanışmadan kastım bir iki dakika yadırgamıyorum ama çok da güzel değil bu arada. Ondan ihtimalim daha yüksek olabilir mi dedim?

@Yagami_Light07 hocam yani illaki istisnalarda olabilir ama o tarz kişiler sevgili bulana kadar yüzlerce red yiyor bulunca aldatılma riski fazla oluyor tripler yiyor. Bunları kaldirabilirim diyorsan git dene şansını.
Hocam istisna bir olur iki olur. Bu heryerde mi böyle olur ki? Yani benim neyim eksik diyorum sadece. Çok şükür borsadan güzel para da vuruyorum genelde marka sweatler yada gömleklerle okula giderim ama gerçekten şu işin bir kalıbı yok sanırım. (Not umarım ego olarak anlaşılamamıştır egolu biri değilim)

@Yagami_Light07 hocam valla benim tanıdığım nerdeyse bütün kızlar tipe bakiyo. Estetik bir fiziğin olsun özgüvensiz olma ihtimalin sıfır. Ben genel olarak güzel kızlardan bahsediyorum ha sen diyosan ki ben ortalama bir kız bulayım sürekli trip nazını çekeyim diye dusunuyosan orası ayrı.

Bi' yatırım tavsiyesi alalalım.
Lotu düşük hisseler çok ucuz kaldılar. Faiz düşüyor ve endeks büyük ihtimalle olumlu etkilenecek büyük lotlu tahtalar çok şişik para küçüklere akar ise ralli gibi bir şey beklenebilir. (YTD)

Hiçbişey anlamadım.
Arkadaşlarımlaydım birisinin zaten sevgilisi var (ayarlayan) diğeri zaten sessiz bir tip ve sevgili peşinde değil. Ve gelip masamıza tanıştılar bizimle tanışmaktan kastım o.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı