Kızlar en çok neye önem verir?

Şunu da söyleyeyim hocam kız işi boş iştir.
Vallahi ben görüşlerimi söyledim seninde görüşüne saygı duyarım kardeş ama şunu söliyim bunları test ettim ve %100 çalışıyor ki kime sorarsan sor şerefsiz insan sever kızlar.
Böyle tavlanan kızların kendisine saygı yoktur.

Ilk sevgilim 17 yaşında oldu. Arkadaş rastgele bir fotoğrafımı atmıştı, daha sonra kız beğenince bir şekilde orta yolda buluştuk. Kız da çok güzel değildi ama tecrübe olsun diye çıkmıştım birkaç ay. Ben fazla kisitlanmaya gelmiyorum, çok karışmaya başlayınca yol vermiştim.

Kızlar lise, üniversite yıllarında genelde tipe ve paraya bakar. Yaş 25'i geçip, işine gücüne bakan akıllı kadınların erkek tercihi biraz daha akıl karı olur. Tipin varsa, birazcık kızlarla konuşmayı biliyorsan %99 sevgilin olur bu yaşlarda.
18'im Tip var konuşma var. Meslek lisesinde okuduğum için maalesef hiç olmadı. Sevgili yapamadan mezun olduk. Bu nolacak peki? 🤣

Ama işte birader öyle kanun bu eski sevgilim bana şunu söyledi ayrılırken sen çok değer veriyordun bana her istediğimi yapıyordun hayır demiyordun o yüzden senden uzaklaştım dedi gelde sana bunu anlat işte.

Anladım hocam herkesin kendine göre kız tavlama tekniği var fakat bir insanın sizi değiştirmesi garip.

Ama işte birader öyle kanun bu eski sevgilim bana şunu söyledi ayrılırken sen çok değer veriyordun bana her istediğimi yapıyordun hayır demiyordun o yüzden senden uzaklaştım dedi gelde sana bunu anlat işte.
Bilmiyorum hiç ilişkim olmadı. Etrafımda bazı kızlar vardı beni ilişkiden soğuttular.Güzel kızlardı fakat haraketleri hoş değildi..
Ve sürekli gülen kızlardan hiç hoşlanmam.

Bilmiyorum hiç ilişkim olmadı. Etrafımda bazı kızlar vardı beni ilişkiden soğuttular. Güzel kızlardı fakat hareketleri hoş değildi.
Ve sürekli gülen kızlardan hiç hoşlanmam.

Sen şöyle yap güzel kardeşim sen kendin ol hayata pozitif bak elbet bak kesin diyorum birisi senin o gizemli duruşunu herhangi bir tavrını gülüşün olur duruşun olur beğenecek ve gelecek buradaki anattar kendin olmakta kimse için değişme seni sen olduğun için sevsinler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı