Kızlar nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar, ayrıca şunu da söyleyeyim: hem Türk kızlarını beğenmeyip hem de Türk kızları neden egolu demekte bir çelişki yok mu sizce de? Sok.
Evet, anladım ve yeterli olgunluğa sahip olmasam bu konuyu açmazdım.
Olmadığım bir cinsiyetle birilerini kandırmak huyum değildir. Bu beni eğlendirmez

Tipe ne kadar öner veriyorsunuz diye sordum es geçtiniz yalnız. Peki WhatsApp'ta tüm erkekleri konuşuyor musunuz? Mesela kendi halinde olan kızlarla konuşmayan bir erkeğede laf ediyor musunuz?
Onu cevaplamıştım tekrar cevaplayayım. Herkesin tercihleri farklıdır ama birisini eğer tipi için seviyorsa maximum 1 ayda soğuduğuna çook şahit oldum. Ve etrafımdan gördüğüm kadarıyla genelde tipe değil ilgi alakaya bakılıyor. WhatsApp'ta genelde aynı sınıfta olan arkadaşlarsa sınıf listesindeki herkesin dedikodusunu yapıyor kız erkek farketmez Ama laf etmek değil de mesela sınıfın sessiz çocuğuna kimse bir şey demiyor.
Nasıl yaşıyorsunuz ?
Ben de bilmiyorum.
Kız nedir?

Narin, sevimli, ufak, tuhaf, anlaşılması zor ve duygusal yaratıklar.

Ben daha çok bir kızın gözünden erkekler nasıl onu merak ediyorum
Şunu da söyleyeyim kızların hiçbiri narin, utangaç, hiçbir şeyden haberi olmayan canlılar değil Ne kadar öyle dursalar da kızkıza olan sohbetlerdeki söylediklerini duysanız ağzınız açık kalır. Bir kızın gözünden erkekler aslında kişisine göre değişir ama kızlar sevgili işlerine pek sıcak bakmazlar haliyle erkekleri klasik bakımsız gözü dışarıda insanlar olarak görenler de var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…