Kızlar ne tür erkeklerden hoşlanır?

Kızların hayal ettiği sanırım paralı ve rahat erkekler. Yıllardır benim de merak ettiğim bir soru bu. Anlaşılan hiçbir zaman gerçek cevabı bulamayacağız.

Dostum muhtemelen bu cevabı verdiğim için hakaretten uyarı alacağım ama vermezsem olmaz. Lütfen üstüne alınma söyleyeceklerim sana değil genel itibariyle bir sitem. Her neyse para her şeyin kapısını açar, şimdi kalkıp sağlık dedikten sonra Sakıp Sabancı örneği verecek bir sürü fakir ve aklı olmayan insan tanıyorum. Kendilerini böyle avutuyorlar, yanlış anlaşılma olmasın bende maddi açıdan zengin değilim ama Sakıp Sabancı, oğlunu tedavi ettirmeyi denedi ama iyileştiremedi. Bu paranın her şeyin kapısını açmadığını göstermez eğer parası olmasaydı tedavi ettirmeyi bile deneyemeyecekti belki içinde hep bir ukde kalacaktı, oğlunun iyileşebilme ihitmali. Ne demek istediğimi anlayan anlamıştır zaten para itibar demek, para hayatını daha iyi şartlarda yaşayabilmen için en önemli araç. Elbette paraya bakıyorlar, genel kültür seviyem ve mizah seviyem Türkiye'de ki çoğu insandan kat ve kat iyi fakat örnekte verdiğim gibi bu kadar problemli ilişkiler yaşama sebebim tamamen topluma adapte olamamam. Para ve statü olduktan sonra bunlar özgüveni getirir ve özgüven ise akabinde size başarı getirir. Özellikle Türkiye'de ucuz yollu düşünen kadınların sevgisini tabii, istediğiniz buysa. Annem eski bir avukat ve boşanma davalarına bakıyordu, söylediği tek şey şu bütün gün uğraştığım tek şey, para hırsı için gelip karşısındaki masum adamın malına göz dikmiş kadınlara yardım ediyorum. Bu mesleği yapmak istiyorsun ama vicdanın el verecek mi? Diye sorar dururdu hep, annem ve babam şiddetli geçimsizlikten boşandı, ezelden beri böyle işini ve eşini doğru seçebilirsen mutlu olabilirsin, tek hedefin bu olsun bence.

Benim sınıfta birisi vardı lise de şımarık falan kendini bir şey sanan birisiydi kızlar onunla falan konuşurdu bir de sınıfta küfür etmeyen birisi vardı saygılıydı kızların onla bir alakası bile yoktu.

Ülkemizde paran yoksa sevgilinde olamaz ve evlenemessin acı gerçek.

Sınıflarda genelde küfür etmeyen saygılı takılan kişiler ezikleniyor zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bunuda ekliyorum.

Fakat bir de şöyle bir gerçek var normal zamanda hiçbir kız sana bakmaz, sonra uğraşır didinirsin kafa dengi bir tane sevgilin olur.

Ardından bütün kızlar sana yazmaya başlar. Bu işler flörddeyken de olabilir.

Yokken hiç yoktur, varken çok vardırlar. Evrenin bir başka ilginçlikleri işte.

Hayır sevgiliniz olan kızın, sizi sınamak için açtığı sahte hesaplar değil

Şu anki şartlarda parası olan kazanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…