Var hocam var. Azınlık bile olsa var.
Kafamı şişirmediniz estağfurullah aksine benzer dertte birini görünce dert ortağı bulduğumu hissettim gerçekten de kadınlara biz erkekler fazla değer vererek yüceltiyoruz o yüzden de kızlar kendilerine bizim gibi tipleri layık görmüyor işte tam da bu yüzden biz uzun süre ilişkisiz geziyoruz ve fazla erkekle takılmaktan kadınlarla konuşmayı unutuyoruz.
Kızlar yanında parmakla gösterilen bir erkeğin olmasını ister ya büyük çevren olacak seni seven çok olacak, ya yaptığın işte iyi olacaksın, kendine güveneceksin. Görünümüne önem vereceksin ama paraya da kasa da ihtiyacın yok. Kızlar yakışıklı erkeği ellerinde tutamayacaklarını, bütün erkeklerin abaza olduğunu çok iyi bilirler. Bu yüzden sevgili seçerken yakışıklı olması onlar için çok önemli değildir. Önemliyse de o kızdan hayır gelmez zaten. Bu arada yazdıklarıma gülenler bu forumdaki en büyük abazalar değilse bende 39 yaşında değilim.
Her kızın kişiliği ve standardları farklıdır. Kimisi romantiğini sever, kimisi maceracı olanı, kimisi nazik olanı, kimisi parası olanı, kimisi yakışıklısını.
E, yani pek söyleyecek bir şey yok bu konuda, sorduğun soruya genelleme olarak bi' cevap veremeyiz zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.