Kızlar neden bu kadar egolu?

Benim için de böyle konu açsan ben de ego yaparım. Kendin yüceltiyorsun sonra niye egolu diyorsun. Ben olsam ben de bakmazdım sana.
Evet beynini tam kullanamayan kızlar böyle düşünebilir, çevremde de çokça rastladığım oldu. Saygımı koruyayım diyorum illa bozduracak. Dünya kendi etraflarında dönüyor sanıyorlar. Paradan başka bir şey görmüyorlar.

Eeee bu devirde paran varsa adamsın.

Benim için de böyle konu açsan ben de ego yaparım. Kendin yüceltiyorsun sonra niye egolu diyorsun. Ben olsam ben de bakmazdım sana.

Hiçbir şeyi konuşmayalım o zaman. Bu konular gerekli çünkü aramızda genç büyümeye başlamış dostlarımız var ve şimdiden kızlar karşısında bilinçlenmelerine yardımcı olabiliriz. Sonradan onları zaman ve para kaybetmelerine neden olacak ilişkilerden uzak kalmalarını sağlarız. Para önemli değil ama zaman geri gelecek bir kayıp değildir.

Egolu değiller.

Kadınların ihtiyacı yoksa erkeklere erklerinde yok kadınlara ihtiyacı bu mantıkta. Kendimize yeteriz.

14 yaşındaki kız 20 yaşındaki oğlanın arabasına binip sevgili olursa o oğlan onu şımartır. Sonra kı...
Tekmeyi vurur. Olan bize olur. Evlenilecek yaş bence artık 28-30 arası kendi yaptıklarında şüphe etmeye başlıyorlar bir süre sonra. Benden büyük bir abisin ama çevrem sağ olsun(çöp bir çevrem var) bu tarz olaylarda çok fazla örnek verebilirim. Umarım daha iyi bir işin ve daha yüksek maaşın olur. İngilizcen var ise yurt dışı en iyi şey olur. Biraz para kazanıp orada düzeni kurup buradan seç beğen al şeklinde birini alırsın. Yeter ki elinde iPhone (en son model) Pro Max olsun. Altında BMW 520D olsun 2020 kasa tamamdır. Para avcısı kız kaynıyor sokaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…