Kim onları yüceltmiş? Cinsiyetimiz aynı diye mi suçluyuz?Benim için de böyle konu açsan ben de ego yaparım. Kendin yüceltiyorsun sonra niye egolu diyorsun. Ben olsam ben de bakmazdım sana.
Kim onları yüceltmiş? Cinsiyetimiz aynı diye mi suçluyuz?Benim için de böyle konu açsan ben de ego yaparım. Kendin yüceltiyorsun sonra niye egolu diyorsun. Ben olsam ben de bakmazdım sana.
Evet beynini tam kullanamayan kızlar böyle düşünebilir, çevremde de çokça rastladığım oldu. Saygımı koruyayım diyorum illa bozduracak. Dünya kendi etraflarında dönüyor sanıyorlar. Paradan başka bir şey görmüyorlar.Benim için de böyle konu açsan ben de ego yaparım. Kendin yüceltiyorsun sonra niye egolu diyorsun. Ben olsam ben de bakmazdım sana.
Eeee bu devirde paran varsa adamsın.Evet beynini tam kullanamayan kızlar böyle düşünebilir, çevremde de çokça rastladığım oldu. Saygımı koruyayım diyorum illa bozduracak. Dünya kendi etraflarında dönüyor sanıyorlar. Paradan başka bir şey görmüyorlar.![]()
Benim için de böyle konu açsan ben de ego yaparım. Kendin yüceltiyorsun sonra niye egolu diyorsun. Ben olsam ben de bakmazdım sana.
"Vajinam var bana tap." falan kafası. Hafif keko sevdası ama kadına şiddete hayır. Kadınlar ile ilgili herşeyi savunuyor ama iş erkeğe gelince haketmiştir. Kadınların erkeklere ihtiyacı yok, kadınlar kendi başına para kazanabilir diyor ama kadının aldatmasına rağmen nafaka almasına bir şey demiyor. İşin garip tarafı erkeklerde birşey demiyor.
"Vajinam var bana tap." falan kafası. Hafif keko sevdası ama kadına şiddete hayır. Kadınlar ile ilgili herşeyi savunuyor ama iş erkeğe gelince haketmiştir. Kadınların erkeklere ihtiyacı yok, kadınlar kendi başına para kazanabilir diyor ama kadının aldatmasına rağmen nafaka almasına bir şey demiyor. İşin garip tarafı erkeklerde birşey demiyor.
Hangi?Egolu değiller.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.