Alfa beta.. Bu terimleri ben de çok sevmem ama gerçekler bunlar. Duygusallığını belli ettin mi, yandın.. Bugün yanmazsan yarın yanarsın. Neden sadık, ilgi veren ve iltifat eden birini sevmiyorlar çünkü duygularını belli etmek muhtaçlık göstergesi, seni kaybetmemek adına kendini bile üzecek konumdayken, "bu zaten bana deli gibi aşık, elimde." diyor ve istediği gibi davranıyor. O gece kalbini kırıp rahatça uyur, sen uyuyamazsın. Çünkü o sana muhtaç değil, sen ona muhtaçsın. Çünkü sen onu seviyorsun, o da seni sevi.. yersen. Türkiye zaten cinsel açlığın afrikası, ortalama bir tipin altında ki kız bile yukarıda ki arkadaşın dediği gibi onlarca yalandan iltifat alıyordur. Sen duygunu çok açık etmeden hafif hafif ilgini gösterirken hoşuna gidersin, çünkü o an gerçekten hoşlandığını düşündürürsün, flört hoşuna gider, sonra seni çok seviyorum, sensiz yapamam aha! Düzeyin içinden geçtin. Kızın aklında bin türlü düşünce, benim şartlarım bunlar bu ilişkinin yöneticisi ben olurum der, dişini gösterir çeker gider.