Kızlar neden ilgi veren erkekleri bırakıyor?

Alfa beta.. Bu terimleri ben de çok sevmem ama gerçekler bunlar. Duygusallığını belli ettin mi, yandın.. Bugün yanmazsan yarın yanarsın. Neden sadık, ilgi veren ve iltifat eden birini sevmiyorlar çünkü duygularını belli etmek muhtaçlık göstergesi, seni kaybetmemek adına kendini bile üzecek konumdayken, "bu zaten bana deli gibi aşık, elimde." diyor ve istediği gibi davranıyor. O gece kalbini kırıp rahatça uyur, sen uyuyamazsın. Çünkü o sana muhtaç değil, sen ona muhtaçsın. Çünkü sen onu seviyorsun, o da seni sevi.. yersen. Türkiye zaten cinsel açlığın afrikası, ortalama bir tipin altında ki kız bile yukarıda ki arkadaşın dediği gibi onlarca yalandan iltifat alıyordur. Sen duygunu çok açık etmeden hafif hafif ilgini gösterirken hoşuna gidersin, çünkü o an gerçekten hoşlandığını düşündürürsün, flört hoşuna gider, sonra seni çok seviyorum, sensiz yapamam aha! Düzeyin içinden geçtin. Kızın aklında bin türlü düşünce, benim şartlarım bunlar bu ilişkinin yöneticisi ben olurum der, dişini gösterir çeker gider.
O zaman sevgiliye karşı canım cicim gibi konuşmamalıyım?

O zaman sevgiliye karşı canım cicim gibi konuşmamalıyım?

Hayır konuş, duygularını belli etme yeter. Özellikle sevdiğini. Söz de "sevdiğini söyleyen, değer veren erkeklerden hoşlanırım." denir ama uygulamada iş tamamen farklıdır. Bu insan içgüdüsü. Egoyu da bir kenara bırakıp kendini de kandırmadan dürüst olmalı insan. Şimdi sana bir soru, iki kişi var, biri sürekli seni sevdiğini söylüyor ve üzmemeye çalışıyor, sana ihtiyacı olduğunu ve ona iyi geldiğini söylüyor, diğeriyse pas vermiyor ve soğuk davranıyor. Şimdi mantıklı cevap nedir, "soğuk davranana yol verip beni sevdiğini söyleyene değer veririm, beni sevmeyeni neden seveyim?" ama onu yaşayınca şöyle düşünmeye başlıyorsun, bu zaten beni çok seviyor ya, onu kırabilirim, üzmemek için düşündüğüm incelikleri yok sayabilirim, ben üzüleceğime o üzülsün. Eğer o seni sevende böyle ballaya ballaya seni övüp sevdiğini söylemese, yapamazdın çünkü yapsan çekip gideceğini düşünürdün.

Gerçek bu maalesef. İnsanın canı acıya acıya öğreniyor. Sonra sevdiğine konduramıyorsun yok o öyle değil, öyle yapmaz, bizim kafalarımız bir başka, beni o çok iyi anlıyor..

Gerçek aşk öyle aşkımlı canımlı cicimli değil, kolay bir şey değil.. Bakma sen sevgili olanlara kaç tanesinin sağlam bir temeli, aşkının realitesi var? İlk başlarda ki hoşlantı bakalım zamanla, günler, haftalar, aylar geçince aynı şekilde mi oluyor.. Yine onu incitmemek için özenle mi seçiyorsun kelimelerini, aynı hevesle mi günaydın diyorsun.. Şimdi üç beş günlük cinsellik temalı flörtlere bile manita diyip aşığız diye geziniyorlar.. Zor, çok zor...

Yerinde ilgi alaka güzeldir sürekli seni seviyorum diye yazarsan ben bile bunalırım normal bir şey bir de bu ghostlamak lovebombing falan var onları tam bilmiyorum ama kendilerine daha da bağlamak için yapıyorlar sonuç olarak sürekli ilgiden ziyade yerinde zamanında yaptın mı daha iyi olur gibi kızdan kıza değişir gerçi eğer ilkiysen yüksek ihtimal iki tarafta böyle davranır ama ilki değilsen yüksek ihtimal umursamaz bile çünkü senden öncekindende aynı şeyleri duymuştur.

En iyisi ailenizle kızı tanıştırmak olacaktır. Kızın ne olup olmadığı belli oluyor test edilip onaylanmıştır. Sevgiliniz varsa zaman kaybetmeyin ne olursa olsun, bunu yapın. Ailenizin haberi olmadan iş yapmayın. Kızın ailesi ve ailenizi toplayın istişare yapın zaten hayırlısıysa olacaktır. Böyle yok flörtmüş falan bunlar huzursuzluğun sembolüdür.

Kolay lokma olarak görüyorlar. Aslında bunun cinsiyeti yok. A ya da B kişi fark etmeksizin, karşı tarafa vazgeçilmez olduğunu hissettirirseniz ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz. Arada belli bir mesafenin olması iyi olur o yüzden.

Karşıdaki kadını suçlamak yerine, ilk başta hatayı kendinizde aramalısınız, sonra karşı tarafa bakmalısınız. Kadınlar melek değiller, melek gibi davranmayın. Sen kıza duygusal yatırım yaptığın zaman, kız bunu ister istemez bilinçaltından hissediyor ve bu muhtaçlığı üzerinden atmalısın, umursamaz olun derken kadını umursamaz olun değil, kadınlara yürürken SONUÇLARA karşı umursamaz olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı