Kızlara açılamama

Takma kızları da takma hiç gerek yok bölümün bilgisayar ise iyi oku mühendis ol paran cebinde olsun cüzdanın şişsin ileride sen onlarla dalga geçersin dediğim şey şimdi kızlarla takılırsan ileride takılamazsın ben hiç takmıyorum tipim olsa da

Sağlık üzerine okuyorum. Ama şu özgüven konusunda birazda kendimde suç buluyorum. Lisede hiç kasmıyorum kız arkadaş bulayım diye. Önemli olan üniversite.

Kardeşim sen kendin ol birisi gelir bulur seni bide dalga geçenleride uyar daha yapmaya devam ederlerse git döv hepsini şimdiden başarılar

Kardeşim sen kendin ol birisi gelir bulur seni bide dalga geçenleride uyar daha yapmaya devam ederlerse git döv hepsini şimdiden başarılar
Haha iyi dedin vallaha. Zaten benle dalga geçenler çok yakın arkadaşlarım arada 2-3 tane kansız var onlar halledilir.

Haha iyi dedin vallaha. Zaten benle dalga geçenler çok yakın arkadaşlarım arada 2-3 tane kansız var onlar halledilir.
Bir şey daha eklemek istiyorum, Saçlarım uzun yüzüm yuvarlak az biraz tombul. Eşşek gözlü diyorlar hakaret ediyorlar galiba. Önerebileceğiniz saç stili varmı ?

Özgüvenin eksik olduğundan oluyor zaten bunlar. Sana bir fırsat lazım ki özgüvenin yerine gelsin. Daha sonra kimsecikler laf edemez sana. Kendimden biliyorum çünkü.

Bilgisayara ve teknolojiye kafa yormayı bırakıp sosyal hayata yönel, emanetle dolaşan beyin özürlüleri de yok sayarsan gayet de herkesle konuşursun, kızlarla da konuşursun. Kızların büyütülecek bir şeyi yoktur. Hatta erkeklerden daha rahat konuşman gerekiyor kızlarla.

İleride öyle bir duruma gel ki kızlar sana baksın şimdi zamanını boşuna ayırma üniversite hayatında mutlaka bulacaksın ve ciddi olacak şimdi ki gibi saçma sapan ilişkiler değil olabildiğince uzak durmaya çalış kızlardan

Hocam konuyla alakası yok ama bir soru soracağım 2.5 yıl boks yaptım demişsiniz. Ben 6 ay boks yaptım ve sol bileğimi sakatladım 6 aydır yapmıyorum hala geçmedi doktora gittim kas gevşetici verdi gine iyileşmedi. Fizyoterapist tendenit dedi bişeyler yaptı pek bi değişiklik yok. Ne tavsiye edersiniz. Tekrar boksa başlamak istiyorum ama sol bileğim çok ağrıyor. Bir öneride bulunursanız sevinirim.

4 sene kick boks 1 sene kadar muay thai yaptım hocam bizde sürekli dayak yiyorduk hocadan Yani hocam yardımcı olamam ama boks yapacağına muay thai sporuna başla bence yanında fitness yaparsın kaslarını güçlendirirsin, eğer dersen ki boks devam edeceğim diyorsan bence biraz daha bekle kolundaki ağrı geçmedi ise boks yaparken sonuçta bileğin sakatlanmış çok fazla ağrıtırsın başka bir doktorlara gitmeyi dene

Eğer boksta yanlış bir haraket yapıp bileğini sakatladıysan kesinlikle boksu bırakmanı öneririm. 2.5 Senedir Fenerbahçe boks şubesinde boksördüm. Türkiye şampiyonasına 3 Ay kala başparmağım çatladı. Boksu bırakmak zorunda kaldım. Bence artık zorlama bırak boksu yüzmeye yazıl. Boş işler hepsi bence.

Şu özgüveni bir sağlayabilsem dediğin gibi bir daha asla özgüven eksikliği yaşamazdım.

Ben boksa 2.5 Senemi verdim. İstanbul 2. cisi oldum. Ama hep boş işler şimdi üzülüyorum keşke daha verimli bir şeyler yapabilseydim diye. Türkiyede dövüş sporu öğrenilmez açık ve net. Boksta çok dayak yedim kaç defa çenem ağrıdı kaç defa burnum kanadı, Milyonlarca hücrem öldü hep kendime zarar ettim. Tenis, Yüzme, Futbol v.b Sporlara yönelmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…