Hayatımda 2 kere sevgilim oldu. 2'side instagramdan. Zaten yaş daha 15. Üniversiteye bir gireyim. Bak bakayım o zaman, canlarını nasıl yakıyorumHislerimden emin olmadığım için risk`i göze almıyorum. Bu zamandan sonra niyese birini sevebileceğimi düşünmüyorum. Sadece bunun bir heves olduğunu düşünüyorum.
Kendini tipsiz buluyorsa utanır... Parası yoksa utanır... Kızın çok güzel olduğunu düşünüp duruyorsa utanır... Sosyal statüsü farklıysa utanır... Kız popüler bir tip; kendi içine kapanıksa utanır.... Utanmanın ahlak ile ilgisi olduğunu düşünmediğim için Peygamber sözünü pek ciddiye alamıyorum. Ayrıca utanmak kadınlara yakışmıyor. Kadın dediğin doğadaki en güzel şey olduğunu bilerek yaşamalı. Erkeklerin ahlaksızlığı kadınların utanmasını gerektirir demek istiyorsa söz; sorunu kadınlarda değil erkeklerde aramak gerek.Böyle her kızla değil flört ettiği bir kızın yanında utanmaktan bahsediyorum. Peygamber Efendimizin söylediği "Utanmak güzeldir, fakat kadınlarda olursa daha güzel olur." sözü ilgimi çekti. Sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum. 2019 yılında utanan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bende öyle düşünüyorum. Zaten kız başkasını seviyor. Zaten pek iyi bir tip değil. Karakter olarak. Sınıfta parlıyor. Herkes o kıza aşıkHislerimden emin olmadığım için risk`i göze almıyorum. Bu zamandan sonra niyese birini sevebileceğimi düşünmüyorum. Sadece bunun bir heves olduğunu düşünüyorum.
Ben 16 yaşındayım. 1 yıl öncesine kadar 15-20 tane sevgilim olduBende öyle düşünüyorum. Zaten kız başkasını seviyor. Zaten pek iyi bir tip değil. Karakter olarak. Sınıfta parlıyor. Herkes o kıza aşık
Ayıptır arkadaşım, ayıptır ayıp.Ben 16 yaşındayım. 1 yıl öncesine kadar 15-20 tane sevgilim oldu
Bıraktım o işleri artık jsjsj
Bir süre sonra boş iş olduğunu anlıyorsun. Lisede sevgili yapıyorsun. Daha el ele tutuşamıyorsun. Sonra sevgiliyiz diye gezerler.Ben 16 yaşındayım. 1 yıl öncesine kadar 15-20 tane sevgilim oldu
Bıraktım o işleri artık jsjsj
Birey olmamış olmakla da ilgisi var. Vardı böyle bir arkadaşım devamlı karşıda ki kızın ne düşündüğünü düşürdü. Sen önce birey ol. Kendin ol. Bu kadar basit. Gerisi zaten olacaksa olur. Arkadaşlıktan başlar ve ortak ilgi alanlarınız varsa ilerler. Utanılacak bir şey yok yani. Kafada bitireceksin. Güzel ve çok kadınsı olabilir. Bunun seni kitlemesi çok saçma aksine bu beni motive ediyor. Normalı budur zaten. Size bir tüyo da vereyim o zaman. O gözünüzde büyüttüğünüz kızlar utangaç ya da yalaka tiplerden o kadar sıkılmış oluyor ki. Normal bir birey görünce çorap söküğü gibi çözülüyorlar. Normal olun bu kadar. Olacağı varsa olur.Kendini tipsiz buluyorsa utanır... Parası yoksa utanır... Kızın çok güzel olduğunu düşünüp duruyorsa utanır... Sosyal statüsü farklıysa utanır... Kız popüler bir tip; kendi içine kapanıksa utanır.... Utanmanın ahlak ile ilgisi olduğunu düşünmediğim için Peygamber sözünü pek ciddiye alamıyorum. Ayrıca utanmak kadınlara yakışmıyor. Kadın dediğin doğadaki en güzel şey olduğunu bilerek yaşamalı. Erkeklerin ahlaksızlığı kadınların utanmasını gerektirir demek istiyorsa söz; sorunu kadınlarda değil erkeklerde aramak gerek.
Yani diyorsun ki o kızlar serseri tiplerden hoşlanıyor. Sizde serseri olun.Birey olmamış olmakla da ilgisi var. Vardı böyle bir arkadaşım devamlı karşıda ki kızın ne düşündüğünü düşürdü. Sen önce birey ol. Kendin ol. Bu kadar basit. Gerisi zaten olacaksa olur. Arkadaşlıktan başlar ve ortak ilgi alanlarınız varsa ilerler. Utanılacak bir şey yok yani. Kafada bitireceksin. Güzel ve çok kadınsı olabilir. Bunun seni kitlemesi çok saçma aksine bu beni motive ediyor. Normalı budur zaten. Size bir tüyo da vereyim o zaman. O gözünüzde büyüttüğünüz kızlar utangaç ya da yalaka tiplerden o kadar sıkılmış oluyor ki. Normal bir birey görünce çorap söküğü gibi çözülüyorlar. Normal olun bu kadar. Olacağı varsa olur.
Oha! Harbiden 15 yaşındasın. O yazıdan bunu mu çıkardın?Yani diyorsun ki o kızlar serseri tiplerden hoşlanıyor. Sizde serseri olun.