Kızların yanında utanan erkekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hislerimden emin olmadığım için risk`i göze almıyorum. Bu zamandan sonra niyese birini sevebileceğimi düşünmüyorum. Sadece bunun bir heves olduğunu düşünüyorum.
Hayatımda 2 kere sevgilim oldu. 2'side instagramdan. Zaten yaş daha 15. Üniversiteye bir gireyim. Bak bakayım o zaman, canlarını nasıl yakıyorum 😅

Böyle her kızla değil flört ettiği bir kızın yanında utanmaktan bahsediyorum. Peygamber Efendimizin söylediği "Utanmak güzeldir, fakat kadınlarda olursa daha güzel olur." sözü ilgimi çekti. Sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum. 2019 yılında utanan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kendini tipsiz buluyorsa utanır... Parası yoksa utanır... Kızın çok güzel olduğunu düşünüp duruyorsa utanır... Sosyal statüsü farklıysa utanır... Kız popüler bir tip; kendi içine kapanıksa utanır.... Utanmanın ahlak ile ilgisi olduğunu düşünmediğim için Peygamber sözünü pek ciddiye alamıyorum. Ayrıca utanmak kadınlara yakışmıyor. Kadın dediğin doğadaki en güzel şey olduğunu bilerek yaşamalı. Erkeklerin ahlaksızlığı kadınların utanmasını gerektirir demek istiyorsa söz; sorunu kadınlarda değil erkeklerde aramak gerek.

Hislerimden emin olmadığım için risk`i göze almıyorum. Bu zamandan sonra niyese birini sevebileceğimi düşünmüyorum. Sadece bunun bir heves olduğunu düşünüyorum.
Bende öyle düşünüyorum. Zaten kız başkasını seviyor. Zaten pek iyi bir tip değil. Karakter olarak. Sınıfta parlıyor. Herkes o kıza aşık😂

Bende öyle düşünüyorum. Zaten kız başkasını seviyor. Zaten pek iyi bir tip değil. Karakter olarak. Sınıfta parlıyor. Herkes o kıza aşık😂
Ben 16 yaşındayım. 1 yıl öncesine kadar 15-20 tane sevgilim oldu :D
Bıraktım o işleri artık jsjsj

Ayıptır arkadaşım, ayıptır ayıp.
-Fatih Portakal
Bir süre sonra boş iş olduğunu anlıyorsun. Lisede sevgili yapıyorsun. Daha el ele tutuşamıyorsun. Sonra sevgiliyiz diye gezerler.

Zaten utangaç ve çekingen olduğum için ilk elenenler arasındayım. Öyle erkekleri sevmiyorlar herhalde. [emoji16] Neyse teselli sözümü yazayım: "Zirve tek kişiliktir." [emoji41] Asıl konuya dönelim utangaç insanlara tek tük de olsa rastlıyorum ama bana sorarsanız onların değerini bilmiyorlar çünkü onların kalbinde saf sevgi var, zarar vermeyi düşünmez ama asıl zararı onlar görürler. Hem de hiç ummadıkları kişilerden. Utanmaya gelirsek eğer kimsede utanma da kalmamış diyeceğim çünkü küfürlü konuşmalar, imalı bakışmalar falan derken herkes kendi dünyasında karşıki dağları ben yarattım havasında. Onların da babalarının evine kadar yolu var.

Kendini tipsiz buluyorsa utanır... Parası yoksa utanır... Kızın çok güzel olduğunu düşünüp duruyorsa utanır... Sosyal statüsü farklıysa utanır... Kız popüler bir tip; kendi içine kapanıksa utanır.... Utanmanın ahlak ile ilgisi olduğunu düşünmediğim için Peygamber sözünü pek ciddiye alamıyorum. Ayrıca utanmak kadınlara yakışmıyor. Kadın dediğin doğadaki en güzel şey olduğunu bilerek yaşamalı. Erkeklerin ahlaksızlığı kadınların utanmasını gerektirir demek istiyorsa söz; sorunu kadınlarda değil erkeklerde aramak gerek.
Birey olmamış olmakla da ilgisi var. Vardı böyle bir arkadaşım devamlı karşıda ki kızın ne düşündüğünü düşürdü. Sen önce birey ol. Kendin ol. Bu kadar basit. Gerisi zaten olacaksa olur. Arkadaşlıktan başlar ve ortak ilgi alanlarınız varsa ilerler. Utanılacak bir şey yok yani. Kafada bitireceksin. Güzel ve çok kadınsı olabilir. Bunun seni kitlemesi çok saçma aksine bu beni motive ediyor. Normalı budur zaten. Size bir tüyo da vereyim o zaman. O gözünüzde büyüttüğünüz kızlar utangaç ya da yalaka tiplerden o kadar sıkılmış oluyor ki. Normal bir birey görünce çorap söküğü gibi çözülüyorlar. Normal olun bu kadar. Olacağı varsa olur.

Birey olmamış olmakla da ilgisi var. Vardı böyle bir arkadaşım devamlı karşıda ki kızın ne düşündüğünü düşürdü. Sen önce birey ol. Kendin ol. Bu kadar basit. Gerisi zaten olacaksa olur. Arkadaşlıktan başlar ve ortak ilgi alanlarınız varsa ilerler. Utanılacak bir şey yok yani. Kafada bitireceksin. Güzel ve çok kadınsı olabilir. Bunun seni kitlemesi çok saçma aksine bu beni motive ediyor. Normalı budur zaten. Size bir tüyo da vereyim o zaman. O gözünüzde büyüttüğünüz kızlar utangaç ya da yalaka tiplerden o kadar sıkılmış oluyor ki. Normal bir birey görünce çorap söküğü gibi çözülüyorlar. Normal olun bu kadar. Olacağı varsa olur.
Yani diyorsun ki o kızlar serseri tiplerden hoşlanıyor. Sizde serseri olun.

Yani diyorsun ki o kızlar serseri tiplerden hoşlanıyor. Sizde serseri olun.
Oha! Harbiden 15 yaşındasın. O yazıdan bunu mu çıkardın? 🤣 Serseri olun, demedim. Normal olun. Birey olun. Kendiniz olun. Bu kadar.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı