Kızlarla nasıl sosyalleşilir?

Bir kızın fakir erkeğe baktığını gördün mü?
Fakir misiniz? Sanki biraz içerlemiş gibisiniz. Ne bu aşağılama çabası? Paraya tapmıyorlar. Onlar da insan. Bu kadar iğrenç bir genelleme yapılmasını saçma buluyorum.

Hocam dediğim gibi kız çok güzeldi ama Türkiye siyaseti daha güzel olduğu için daldım gittim.
İlk açıldığım kıza tip kıyaslaması yapmıştım ona yakışıklı erkek gösterince haliyle benden soğudu tipim değilsin diye gitti en azından siyaset konusu daha mantıklı o manayla gezi planladığım çok kız oldu .

Fakir misiniz? Sanki biraz içerlemiş gibisiniz. Ne bu aşağılama çabası? Paraya tapmıyorlar. Onlar da insan. Bu kadar iğrenç bir genelleme yapılmasını saçma buluyorum.
Türk kızları paraya tapıyor maalesef ki. Zengin erkek bulma hayali olan çok kız var, zengin erkek bulamayınca serseri erkek buluyorlar.
Dışarı adım attığında bile 20lik oluyorsan, evet paraya ihtiyacın var.

Yani sevgili olmak için tavsiye vermiş çoğu. Ben de şöyle demiş gibi oldum. Onlara aslında hiç gerek yok. Sadece biriyle tanışıp arkadaş olmak ve günde onları bile yapsa ona yeter gibi bir şey dedim fakat kısalttım bayaa. O yüzden pek anlaşılmadıysa pardon.

Türk kızları paraya tapıyor maalesef ki. Zengin erkek bulma hayali olan çok kız var, zengin erkek bulamayınca serseri erkek buluyorlar.
Evet böyle olanların çok olduğu doğru ama tamamen genelleme yapmak büyük yanlış, Türk kadınları da Türk erkekleri şöyledir böyledir deyince sen rahatsız olmuyor musun? Önyargı iyi değildir hocam.

''Türk kızları'' diyerek genelleme yapmayın lütfen, tüm türk kızları öyle değil, bir kaç gurursuz kadından gördünüz diye tüm Türk kadınları haysiyetsiz gurursuz konumunda olmuyor, lütfen.

Hocam bu konuda hak veriyorum. Kadınlarda iş gücüne katılma oranı %30. Yani %70'i çalışmamakta. Bu %70'lik kesimin %50'si rahat liseden sonra zengin biriyle tanışıp evlenme planı yapanlardandır diye düşünmekteyim. Genelleme yapmak kötüdür fakat. Bunu düşünen planlayanların sayısı da az da değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…