Klasik ayakkabı önerisi

demini

Picopat
Merhaba. Babama şık ve parlak siyah klasik ayakkabı (kundura) hediye almak istiyorum ancak bu konuda pek bilgim yok. Bu yüzden net bir bütçem de yok.
Bu konuda önerilerde bulunursanız çok sevinirim.

Kemal tanca en iyi ve pahalı markalardandır hocam hediye alacaksanız bakabilirsiniz. Aynı zamanda Kığılı da iyi.

Kemal Tanca veya Derimod iyidir. Ortalama bir ayakkabı için 2000-2500 TL gözden çıkarmanız lazım. Bütçeniz 1500 TL civarındaysa İnci'nin ayakkabılarına da bakabilirsiniz. Bir Kemal Tanca, Derimod değiller ama idare ederler.

@JrWhite @roxy1881 @Tagzanta @Loyalty571
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın, derimod ayakkabılarını araştırınca çok fazla şikayetle karşı karşıya geldim. Malzeme kalitesi çok kötüymüş ve iade politikası insanı bezdiren türdenmiş, fiyatlarını hak etmeyişleri de çabasıymış. Bu konuda görüşleriniz nedir?

@JrWhite @roxy1881 @Tagzanta @Loyalty571
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın, derimod ayakkabılarını araştırınca çok fazla şikayetle karşı karşıya geldim. Malzeme kalitesi çok kötüymüş ve iade politikası insanı bezdiren türdenmiş, fiyatlarını hak etmeyişleri de çabasıymış. Bu konuda görüşleriniz nedir?
Geç dönüşünüz için de hiç sorun değil. Ben de biraz araştırınca benzer şikayetlerle karşılaştım açıkçası. Malzeme kalitesi ve iade süreciyle ilgili yorumlar pek iç açıcı değil. Fiyatlarının da bu duruma göre yüksek kalması insanı iyice düşündürüyor. Sanırım alternatif markalara bakmak daha mantıklı olacak.

Geç dönüşünüz için de hiç sorun değil. Ben de biraz araştırınca benzer şikayetlerle karşılaştım açıkçası. Malzeme kalitesi ve iade süreciyle ilgili yorumlar pek iç açıcı değil. Fiyatlarının da bu duruma göre yüksek kalması insanı iyice düşündürüyor. Sanırım alternatif markalara bakmak daha mantıklı olacak.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bu fiyatlara çıkmışken iyi bir hizmet beklentisinde olmak anlaşılabilir bir durum olmalı. Bu halde hangi markaya yönelmemi önerirsiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı