Klasik eğitim yerine Flamenco alınır mı?

BenihimeAr

Femtopat
Daha fazla  
Kulağım flamencoya çok yatkınken hocam bana klasik eğitim veriyor. Klasik müzikler çalmaya hiç hevesim yok ama flamencoya gelince çok heyecanlı biriyim hocama ne demeliyim? Linçlemeyin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulağım flamencoya çok yatkınken hocam bana klasik eğitim veriyor. Klasik müzikler çalmaya hiç hevesim yok ama flamencoya gelince çok heyecanlı biriyim hocama ne demeliyim? Linçlemeyin...
Flamenco ileri seviye bir çalış stilidir. Klasik gitar ile başlamanız doğrudur. Gitara hakim olduğunuzda o alana yönelirsiniz. Ancak Türkiye de hocası / eğiticisi kolay bulunmuyor, bilginize...

2 yıl yetmeyebilir. Flemenco hocaları sıfırdan eğitim vermez, yeteneğinize bakar. Belli seviyenin üstü ile çalışırlar. Doğan CANKU örneğin.
klasikte ve flamencoda teknıkler farklı oluyor. Ben de demek istiyorum kı flamencoya daha çok yatkınım yeteneğim de var hocama ne demelıyım. Fakat hocanın yeteneğmin farkında oldugunu zannetmiyorum

hocanın yeteneğmin farkında oldugunu zannetmiyorum
Hocanın flemenko yetkinliği olduğunu sanmıyorum :)
klasikte ve flamencoda teknıkler farklı oluyor. Ben de demek istiyorum kı flamencoya daha çok yatkınım yeteneğim de var hocama ne demelıyım.
Hayır, aynı temeli kullanırlar. Flemenko için ritmler ve arpejler daha detaylıdır. Aynı öğrendiğiniz arpejler ve sistemi flemenko da kullanacağınız şeyler.

Bunun için acele etmeyin 5 yıl gitarda akorları çalmayı arpejlere hakim olmayı öğrenin. Flemenko sonraki aşama. Ve hiç basit değil.

Hayır, aynı temeli kullanırlar. Flemenko için ritmler ve arpejler daha detaylıdır. Aynı öğrendiğiniz arpejler ve sistemi flemenko da kullanacağınız şeyler.

Bunun için acele etmeyin 5 yıl gitarda akorları çalmayı arpejlere hakim olmayı öğrenin. Flemenko sonraki aşama. Ve hiç basit değil.
anladım teşekkürler ihtiyacım vardı bu bilgilere

ben flamenco öğrenmek istediğimi söylediğimde seninle arenas metoduna başlamamız gerektiğini söyledi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı