Klasik erkek bakımı nasıl olmalı?

duzzstar

Decapat
Daha fazla  
Klasik erkek bakımı sizce nasıl olmalı? Yüzümde 4-5 sivilce var sadece bunları nasıl geçirebilirim? Bir de tıraş sonrası yüzümde yara çıkıyor ne yapmam lazım?

Benimde yüzümde bazen büyükçe ve çok kötü duran sivilceler çıkıyor. Ben durmayıp oynayınca yara oluyor.

Bu kremi kullanıyorum. 3 gün maksimum 4 günde yaralarım kapanıyor. Sağ yanağımda şuan sürülü hatta

Ayrıca yüz yıkama köpükleri var. Ben ondan kullanıyorum. Yüzümü gergin tutuyor ve yüzümdeki ufak sarkmaları engelliyor.

Klasik erkek bakımı sizce nasıl olmalı? Yüzümde 4-5 sivilce var sadece bunları nasıl geçirebilirim? Bir de tıraş sonrası yüzümde yara çıkıyor ne yapmam lazım?
Sivilceler için önereceğim yüzünü yağlı bırakma sabunla yıkama yüzünü temiz tut biraz uğraştırıcı olsada 1-2 günde bir yüz temizleme jeliyle yüzünü temizle

Ayda 1 kaşları düzeltiyom her sabah yüzümü yıkıyom düz su ile bu kadar yüzümde de hiç sivilce yok sakalıda makineyle alıyorum az kalsada yine de idare ediyor he bir de haftada bir ensemi alıyorum.

Bende zamanında bunun daha farklı losyon versiyonunu kullanmıştım yüzümü bayağı ferah yapıyordu ama sivilcelerde pek etki göstermedi.

Bende zamanında bunun daha farklı losyon versiyonunu kullanmıştım yüzümü bayağı ferah yapıyordu ama sivilcelerde pek etki göstermedi.
Bu attığımı ben kullanıyorum aktif olarak. Hani inatçı sivilceler olur ya ağrıtır ama içi yoktur. O sivilcenin üstüne sürünce gece, sabah kalkıtığımda içini toparlamış oluyordu. Bende patlatıp terkar sürüp yarayı toparlamasını bekliyorum.

Çok ağır sivilceli bir ergenlik dönemi geçirdim ben kurtulmak için akşam yatmadan önce ve sabahları sıvı sabunla yüzümü yıkardım.

Hocam biraz genetik bende 11.sınıfım hala ergen sayılıyorum ergenliğe girdiğimden beri bir kere bile yüzümde sivilce çıkmadı sadece her sabah yüzümü yıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…