Sivilceler için önereceğim yüzünü yağlı bırakma sabunla yıkama yüzünü temiz tut biraz uğraştırıcı olsada 1-2 günde bir yüz temizleme jeliyle yüzünü temizleKlasik erkek bakımı sizce nasıl olmalı? Yüzümde 4-5 sivilce var sadece bunları nasıl geçirebilirim? Bir de tıraş sonrası yüzümde yara çıkıyor ne yapmam lazım?
Klasik erkek bakımı sizce nasıl olmalı? Yüzümde 4-5 sivilce var sadece bunları nasıl geçirebilirim? Bir de tıraş sonrası yüzümde yara çıkıyor ne yapmam lazım?
Benim de yüzümde bazen büyükçe ve çok kötü duran sivilceler çıkıyor. Ben durmayıp oynayınca yara oluyor.
![]()
Neutrogena Sivilce Karşıtı SOS Sivilce Jeli 15 ml
Yüz Temizleme Jel & Köpükleri Gratis'te keşfedin!www.gratis.com
Bu kremi kullanıyorum. 3 gün maksimum 4 günde yaralarım kapanıyor. Sağ yanağımda şu an sürülü hatta
Ayrıca yüz yıkama köpükleri var. Ben ondan kullanıyorum. Yüzümü gergin tutuyor ve yüzümdeki ufak sarkmaları engelliyor.
Bu attığımı ben kullanıyorum aktif olarak. Hani inatçı sivilceler olur ya ağrıtır ama içi yoktur. O sivilcenin üstüne sürünce gece, sabah kalkıtığımda içini toparlamış oluyordu. Bende patlatıp terkar sürüp yarayı toparlamasını bekliyorum.Bende zamanında bunun daha farklı losyon versiyonunu kullanmıştım yüzümü bayağı ferah yapıyordu ama sivilcelerde pek etki göstermedi.
Çok ağır sivilceli bir ergenlik dönemi geçirdim ben kurtulmak için akşam yatmadan önce ve sabahları sıvı sabunla yüzümü yıkardım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.