Thermaltake BigType 14 Pro bu da eski ama istatistikleri iyi gibi ne dersiniz? Birazcık tek tek soracağım Umarım cevaplarsınız. Biraz benim kıllığımda bu huyum kurusun
Thermaltake BigType 14 Pro bu da eski ama istatistikleri iyi gibi ne dersiniz? Birazcık tek tek soracağım Umarım cevaplarsınız. Biraz benim kıllığımda bu huyum kurusun
Kullanım ile performansını kaybedecek bir donanım değil hava soğutmalar. Belki fan ömrünü tamamlıyor olabilir en kötü ihtimalle yeni bir fan almak zorunda kalırsınız.
Hyper 212 Evo muhtemelen o kasaya da tam anlamıyla sığmayacaktır. Bende Hyper 212X modeli var. Vento TA-K51 kasaya sahibim, kapağı takarken ısı borularının ucuna engel oluyordu o nedenle kapağı biraz eğmek zorunda kaldım.
Hyper 212 Evo muhtemelen o kasaya da tam anlamıyla sığmayacaktır. Bende Hyper 212X modeli var. Vento TA-K51 kasaya sahibim, kapağı takarken ısı borularının ucuna engel oluyordu o nedenle kapağı biraz eğmek zorunda kaldım.
Kağıt üstünde evo daha büyük gösteriyor :/ En kötü bende eğmek zorunda kalırım heralde. Çok sırıtıyor mu görünüş? @Safa-TR@Jason Hudson 212 Evo kargo hariç 100 iyi midir?
Kağıt üstünde evo daha büyük gösteriyor :/ En kötü bende eğmek zorunda kalırım heralde. Çok sırıtıyor mu görünüş? @Safa-TR@Jason Hudson 212 Evo kargo hariç 100 iyi midir?
Sıfır alıyorsan güzel fiyat. Kusura bakma görselleri eklemem uzun sürdü. Çok sırıtmıyor fakat yan kapağın belirttiğim CPU için delikli kısmını biraz dışa doğru eğerek sorun çözülüyor.
Zaten tahta cetvel ile CPU soğutucusunun bakır boruları bir kaç mm ile fazla çıkıntılı durduğunu göstermek için fotoğraf çektim. Normalde kapağı takarken bu çıkıntılarla çakışıyor. Kapağı takarken CPU deliklerinin olduğu kısımdan yerleştirip öyle ittirerek yerine oturtacaksın. Görünüşte ise sırıtmaz.