Fix3d
Megapat
Thermaltake BigType 14 Pro bu da eski ama istatistikleri iyi gibi ne dersiniz? Birazcık tek tek soracağımİyidir. Ben sıfırı pahalı diye tavsiye etmedim. Sağlamsa alınabilir.
Thermaltake BigType 14 Pro bu da eski ama istatistikleri iyi gibi ne dersiniz? Birazcık tek tek soracağımİyidir. Ben sıfırı pahalı diye tavsiye etmedim. Sağlamsa alınabilir.
Yani çok eski bir soğutucu. Hyper 212'yi geçmişte E8500 ile kullanmıştım. Sessiz ve performanslı. Tavsiye ederim.Thermaltake BigType 14 Pro bu da eski ama istatistikleri iyi gibi ne dersiniz? Birazcık tek tek soracağımUmarım cevaplarsınız. Biraz benim kıllığımda bu huyum kurusun
![]()
Kullanımdan dolayı kağıt üstündeki değerleri vereceğini sanmıyorum ama çok fazla performans düşüklüğü yaşamışmıdır o soğutucu?Yani çok eski bir soğutucu. Hyper 212'yi geçmişte E8500 ile kullanmıştım. Sessiz ve performanslı. Tavsiye ederim.
Kullanım ile performansını kaybedecek bir donanım değil hava soğutmalar. Belki fan ömrünü tamamlıyor olabilir en kötü ihtimalle yeni bir fan almak zorunda kalırsınız.Kullanımdan dolayı kağıt üstündeki değerleri vereceğini sanmıyorum ama çok fazla performans düşüklüğü yaşamışmıdır o soğutucu?
Hyper 212 Evo muhtemelen o kasaya da tam anlamıyla sığmayacaktır. Bende Hyper 212X modeli var. Vento TA-K51 kasaya sahibim, kapağı takarken ısı borularının ucuna engel oluyordu o nedenle kapağı biraz eğmek zorunda kaldım.Kasa Asus Vento A9.
Kağıt üstünde evo daha büyük gösteriyor :/ En kötü bende eğmek zorunda kalırım heralde. Çok sırıtıyor mu görünüş?Hyper 212 Evo muhtemelen o kasaya da tam anlamıyla sığmayacaktır. Bende Hyper 212X modeli var. Vento TA-K51 kasaya sahibim, kapağı takarken ısı borularının ucuna engel oluyordu o nedenle kapağı biraz eğmek zorunda kaldım.
İkinci el ürünler için yorum yapmayı, tavsiye vermeyi doğru bulmadığım için bu konuda yardımcı olamıyorum üzgünüm.Kağıt üstünde evo daha büyük gösteriyor :/ En kötü bende eğmek zorunda kalırım heralde. Çok sırıtıyor mu görünüş?
@Safa-TR @Jason Hudson 212 Evo kargo hariç 100 iyi midir?
Sıfır alıyorsan güzel fiyat. Kusura bakma görselleri eklemem uzun sürdü. Çok sırıtmıyor fakat yan kapağın belirttiğim CPU için delikli kısmını biraz dışa doğru eğerek sorun çözülüyor.En kötü bende eğmek zorunda kalırım heralde. Çok sırıtıyor mu görünüş?
@Safa-TR @Jason Hudson 212 Evo kargo hariç 100 TL iyi midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.