Klasör nasıl ".bin" yapılır?

Linux Torvalds

Centipat
Makaleler
1
Selam arkadaşlar,, ben bir klasörü .bin haline getirmek istiyorum. Klasör Minecraft oyununun OptiFine klasörü fakat düzenlenmiş. İçinde .jar ve .JSON uzantıları bulunmakta. Ben bunu nasıl .bin hale getirebilirim? Normalde ben başka bir .bin dosyasını açıp düzenlemeye çalıştım fakat açamadım. PowerISO, magiciso kullandım açamadı, hata verdi. Ultra ISO ile ISO'ya çevirmeye çalıştım "etiket 9660 bulunamadı" hatası aldım. Şimdi ise ben bunları .bin yapıp diğer .bin'le değiştirceğim. Şimdiden teşekkürler.

Not: Debian kullanıyorum eğer başka bir alternatif var ise söyleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önermiyorum ama zip yapıp bin diye değiştirin. Çoğu program zip olarak açabileceği için bin olsa bile zip formatında okur.

Önermiyorum ama zip yapıp bin diye değiştirin. Çoğu program zip olarak açabileceği için bin olsa bile zip formatında okur.
Tamamdır deniyorum hemen olmaz ise geri dönüş yapacağım.

Önermiyorum ama ZIP yapıp bin diye değiştirin. Çoğu program ZIP olarak açabileceği için bin olsa bile ZIP formatında okur.

Hocam istediğim oldu fakat içini açıp düzenlemem de lazım mış nasıl yapacağım? Magiciso, Power ISO'da vs hata veriyor nasıl çözebilirim? Kendi yaptığım .bin değil şu diğer optifine'nin

Son düzenleme:
Hocam optifine ne olu bile bilmiyorum. Yapmak istediğinizi ve neden .bin seçtiğinizi kısaca açıklarsanız daha iyi yardım edebilirim.
Hocam bir minecraft client'in optifine'si .bin . Benim amacım ise onu değiştirmek, .bin yapıp üzerine attığımda anlıyor. Bu yüzden .bin dosyasının içini açıp düzenlemem lazım.

Hocam optifine ne olu bile bilmiyorum. Yapmak istediğinizi ve neden .bin seçtiğinizi kısaca açıklarsanız daha iyi yardım edebilirim.
Hocam bu arada, poweriso ile kendi .bin'im açılıyor. Fakat değişmek istediğim yani clientin .bin'i açılmıyor.

Hocam o dosyayı bana upload edip atın ben bir bakayım.

Ha bu arada winrar ile bin açmayı deneyebilirsiniz. Ama düzenler mi bilmiyorum. En azından extract edip düzenleyip sonra zip yapıp ve daha sonra bin yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…