Klasör nasıl ".bin" yapılır?

Hocam o dosyayı bana upload edip atın ben bir bakayım.
Hocam eğer açarsanız(çok mutlu olurum) bana .zip olarak atabilir misiniz?

Ha bu arada winrar ile bin açmayı deneyebilirsiniz. Ama düzenler mi bilmiyorum. En azından extract edip düzenleyip sonra zip yapıp ve daha sonra bin yapabilirsiniz.
Hocam onca .iso programları ile açmaya çalıştım olmadı bence olmaz ki denemedim de. Winrar kullanmıyorum çünkü, siz deneyebilirsiniz.

Hocam eğer açarsanız(çok mutlu olurum) bana .zip olarak atabilir misiniz?

Hocam onca .iso programları ile açmaya çalıştım olmadı bence olmaz ki denemedim de. Winrar kullanmıyorum çünkü, siz deneyebilirsiniz.
Dosya bozuk hocam.
Zarchiver pro ile bir çok sayıda dosya formatı açılıyor ve bin de dahil. Bozuk dediğine göre bozuk. Ormanda olduğum için bilgisayarda deneyemiyorum.
Screenshot_20220711-115900.png

Dosya bozuk hocam.
Zarchiver pro ile bir çok sayıda dosya formatı açılıyor ve bin de dahil. Bozuk dediğine göre bozuk. Ormanda olduğum için bilgisayarda deneyemiyorum.Eki Görüntüle 1447624
Hocam bozuk olması mümkün değil çünkü bir clientin dosyası ve ondan giriş yapıyorum. Peki ne yapacağım hocam? Hiç bir şekilde açılamaz mı?

Hocam bozuk olması mümkün değil çünkü bir clientin dosyası ve ondan giriş yapıyorum. Peki ne yapacağım hocam? Hiç bir şekilde açılamaz mı?
Şöyle hocam bu bir bin dosyası amacıyla oluşturulmamış.
Client kendince bin olarak atanmış.
Yani bu bir düzenlenebilir arşiv dosyası değil.
Cliente özgü dosya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı