Klasör nasıl saklanır?

YigitXS

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
100 GB yaklaşık fotoğraf ve video arşivim var babam kardeşim falan bilgisayarı açıp görür diye korkuyorum. Güvenli bir şekilde nereye saklayabilirim?
Şifre falan koyabilir miyim?
Bulut değil de SSD'de dursun istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba kötü şeyler içeriyorlar WinRAR gibi bir program ile sıkıştırıp sıkıştırırken de şifre koyabilirsiniz.

Ben bir 2 GB'lık müstehcen içerikli klasörümü öyle saklamıştım hem sıkıştırılmış olduğu için herhangi bir video veya resim programında gözükmüyor.

100 GB yaklaşık fotoğraf ve video arşivim var babam kardeşim falan bilgisayarı açıp görür diye korkuyorum. Güvenli bir şekilde nereye saklayabilirim?

100GB fotoğraf ve video biraz şüpheli geldi.🤨.Neden gizlemek istiyorsunuz? Cinsel içerikli bir şey mi saklıyorsunuz? Sadece dalga geçiyorum, internette bir iki video var bununla alakalı. Ben saklama gereği hissetmiyorum ailemde biliyor direkt masaüstümde bir klasörde duruyor.

Galiba kötü şeyler içeriyorlar WinRAR gibi bir program ile sıkıştırıp sıkıştırırken de şifre koyabilirsiniz.

Ben bir 2 GB'lık müstehcen içerikli klasörümü öyle saklamıştım hem sıkıştırılmış olduğu için herhangi bir video veya resim programında gözükmüyor.

100GB dosyayı sıkıştırmak uzun sürecektir.

Temp dosyalarında halen görünebilir.

Arkadaşlar hepiniz bilmeden yorum yapmışsınız. Dostum bunu sormuyor musun bak ss aldım.

Dosya Ekleri

• resim_2023-08-29_165242494.png
    resim_2023-08-29_165242494.png
    2,5 MB · Görüntüleme: 68
Dosya isimlerini oyun videosu gibi isimlerle değiştirin. Bence iş görür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı