M MaceraciErkan Kilopat Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #1 Daha yeni format attım. Sadece birkaç gündür bilgisayarı açık bırakıyorum, acaba o yüzden olabilir mi? Klasörler çok yavaş yükleniyor. Bazen 10 dakika bulabiliyor. On defa yeniden başlattım, hala geçmedi. Bir 2 gündür böyle.
Daha yeni format attım. Sadece birkaç gündür bilgisayarı açık bırakıyorum, acaba o yüzden olabilir mi? Klasörler çok yavaş yükleniyor. Bazen 10 dakika bulabiliyor. On defa yeniden başlattım, hala geçmedi. Bir 2 gündür böyle.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 4 Haziran 2023 #41 MaceraciErkan dedi: Neye dayanarak bunu söyleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Her ihtimale karşı HDD Sentinel programını kurup sağlık testine bakın. Artı 0 Eksi
MaceraciErkan dedi: Neye dayanarak bunu söyleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Her ihtimale karşı HDD Sentinel programını kurup sağlık testine bakın.
KS KS M MaceraciErkan Kilopat Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #42 4K KESİTLER dedi: Her ihtimale karşı HDD Sentinel programını kurup sağlık testine bakın. Genişletmek için tıkla... baktım her şey yolunda gibi Artı 0 Eksi
4K KESİTLER dedi: Her ihtimale karşı HDD Sentinel programını kurup sağlık testine bakın. Genişletmek için tıkla... baktım her şey yolunda gibi