Sıkıştırılmamış klasörlere ve bilgisayarda yüklü uygulamalara bilgisayarın pini ile giriş yapılabilmesini istiyorum. Windows'un böyle bir seçeneği yoksa başka programlarla mümkün mü ?
Programsız olarak yok ama 3.parti programlarla olur. Ama tavsiye etmem. Güvenli olmayabilir. Şifreli olarak aklıma OneDrive kişisel kasa geliyor.Sıkıştırılmamış klasörlere ve bilgisayarda yüklü uygulamalara bilgisayarın pini ile giriş yapılabilmesini istiyorum. Windows'un böyle bir seçeneği yoksa başka programlarla mümkün mü ?
Tüm sosyal medyaları uygulama şekline Windows Store'dan bilgisayara indirdim. Özellikle onlara şifre ile girilmesini istiyorum. Benden başka pcyi kullanan yok ama neden olmasınWinRAR var sıkıstır sifrele dosya acılmak icin Pass ister kimse bakamaz
Ama neden sifrelemek istiyorsun![]()
Kendine ayrı kullanıcı hesabı aç ona şifre koy hiç uğraşma en pratiği. Kullanan olursa diğerine girsin.Tüm sosyal medyaları uygulama şekline Windows Store'dan bilgisayara indirdim. Özellikle onlara şifre ile girilmesini istiyorum. Benden başka pcyi kullanan yok ama neden olmasın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.