Çözüm "Klasörü silmek için TrustedInstaller size izin vermelidir" hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

300319

Zettapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
63
Bu hatayı Xbox programı ile farklı bir sürücüde dizin seçtiğiniz zaman WindowsApps klasörünü silmek istediğiniz zaman alırsınız.

Bu dosyayı silmek çok kolay değildir.
Ancak komutlarla rahat bir şekilde silinebilir.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve şu kodları sırayla giriniz.

Not: Dosya hangi dizindeyse o dizini "D:\WindowsApps" yazan yer ile değiştiriniz.

Önce sahipliği değiştiriyoruz:
Kod:
takeown /F "D:\WindowsApps" /R /D Y

Sonra yetkilerini değiştiriyoruz:
Kod:
icacls "D:\WindowsApps" /grant %username%:F /T

Son olarak siliyoruz:
Kod:
rmdir /S /Q "D:\WindowsApps"

Artık her klasörü bu kod ile silebilirsiniz.
Tabii Windows dosyaları hariç :)

Kendim upload ettim, bunun içindeki 2 adet regedit dosyası ile sağ tık bölümüne "Sahipliği al" tuşu ekleyebilir veyahut var olanı da kaldırabilirsiniz. Şahsen çok işime yarıyor ve kolaylık sağlıyor.

@300319 kodları konuya dahil edebilirsin.
Kral bu baya iyiymiş, çok teşekkür ederim. Silemediğim one drive klasörlerini silebiliyorum şimdi. Başka bunun gibi işe yarar çözümlerin var mı? Seninle sohbet etmeyi çok isterim.

Kral bu baya iyiymiş, çok teşekkür ederim. Silemediğim one drive klasörlerini silebiliyorum şimdi. Başka bunun gibi işe yarar çözümlerin var mı? Seninle sohbet etmeyi çok isterim.
Bir meselede yardıma ihtiyacın olduğu vakit beni etiketlemen yeterli, elimden geldiğince yardım ederim.

Kendim upload ettim, bunun içindeki 2 adet regedit dosyası ile sağ tık bölümüne "Sahipliği al" tuşu ekleyebilir veyahut var olanı da kaldırabilirsiniz. Şahsen çok işime yarıyor ve kolaylık sağlıyor.

@300319 kodları konuya dahil edebilirsin.
Gece gece konuya rastgele bakayım dedim. Nasıl bir kralsın anlamadım, uğraşmaktan vazgeçip silemediğim klasörleri sildim sayende. Çok teşekkürler.

Bir meselede yardıma ihtiyacın olduğu vakit beni etiketlemen yeterli, elimden geldiğince yardım ederim.
merhaba diskte kurulu olan win 10 dsoyalarını silemiyorum aynı hatayı veriyor sizin dosyayı denedim olmuyor usbde win10 kurmayı denedim o da olmuyor kuruyor ama kurtarmada açıyor yardımcı olur musun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı