Klasse Gear vs Steelseries Mousepad

rainytt

Centipat
Daha fazla  
Hangisini almalıyım, yoksa başka bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam herkes forge,klasse gear'ın yorumlarına ss mousepadden buna geçtim daha iyi falan yazmış bende kuşkuya düştüm normalde ss mousepad alacaktım direkt
Hocam Klasse ve Porgenin farkı nedir yani daha iyi yazmaları ayrı bir saçmalık, SS'in standart large'dan hesaplarsak klassenin large'ı huoyun oluyo zaten oda 1k SS ise 650, hatta şu an indirimde 450-550 civarı.

Hocam Klasse ve Porgenin farkı nedir yani daha iyi yazmaları ayrı bir saçmalık, SS'in standart Large'dan hesaplarsak Klasse'nin Large'ı huoyun oluyor zaten oda 1K SS ise 650, hatta şu an indirimde 450-550 civarı.

Hocam 450-550 TL arası SS large gördüyseniz linkini atar mısınız Trendyol'da yaklaşık 800 TL civarıydı sanırım

Hocam Klasse ve Porgenin farkı nedir yani daha iyi yazmaları ayrı bir saçmalık, SS'in standart large'dan hesaplarsak klassenin large'ı huoyun oluyo zaten oda 1k SS ise 650, hatta şu an indirimde 450-550 civarı.
Mesela klasse hem speed hem kontrol için iyi yanı valo gibi oyunlarda iyi hem Amazon da porge 90 40 620 tl

Hocam 450-550 TL arası SS large gördüyseniz linkini atar mısınız Trendyol'da yaklaşık 800 TL civarıydı sanırım
https://www.amazon.com.tr/dp/B000UVRU6G/ref=twister_B0D25YD7CD?_encoding=UTF8&th=1 Mobil uygulamadan alınca 550 oluyormuş, yurt içi ve alırken L beden standart alırsanız 550.

Mesela klasse hem speed hem kontrol için iyi yanı valo gibi oyunlarda iyi hem Amazon da porge 90 40 620 tl
SS direkt speed veya hybrid mi yani? Ortası yok mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı