Longteng çöp. Blade X tabii ki.Mouse pad almayı düşünüyorum aklımda Wraith Blade X ve klasse longteng var sizce hangisi daha iyidir? Blade X daha mantıklı geliyor ama dikişsiz olduğu için köşelerde ve kenarlardan açılma yapar mı?
Neden longteng çöp? Herkes çok memnun?Longteng çöp. Blade X tabii ki.
Kim memnun? Atar mısınız?Neden longteng çöp? Herkes çok memnun?
Tabiki bir dakikaKim memnun? Atar mısınız?
Kim memnun? Atar mısınız?
Arkadaş enayiymiş. Bende de o padden bir tane var. Leş gibi. Bunun yerine gidip Glorious Ice alsanız bile daha faydalı. Övenler zaten o zaman seçenek olmadığı için ve 200 TL olduğu için övüyordu. Daha öven yok.Tabiki bir dakika
Wraith cosmic pad alınır mı?
Yakın zamanda mouse pad almak istedim ve aklıma cosmic pad geldi. Hızına iyi deniliyor fakat elimde çok bir kaynak yok karşılaştırma veya uzun deneyim videosu yok sizce 850 lira fiyatına değer mi HyperX Fury s Pro Mouse padi ile veya Klasse Longteng mouse padi ile aralarında fiyatına değecek...www.technopat.net
Peki blade x hariç hybird ya da control odaklı mousepad önerir misiniz (Türkiyede satılan)Arkadaş enayiymiş. Bende de o padden bir tane var. Leş gibi. Bunun yerine gidip Glorious Ice alsanız bile daha faydalı. Övenler zaten o zaman seçenek olmadığı için ve 200 TL olduğu için övüyordu. Daha öven yok.
Aqua Control 2. Ama Türkiye'de aşırı pahalı ve stokta yok.Peki blade x hariç hybird ya da control odaklı mousepad önerir misiniz (Türkiyede satılan)
Amazon'da da bir sürü olumlu yorum var siz niye beğenmediniz?Arkadaş enayiymiş. Bende de o padden bir tane var. Leş gibi. Bunun yerine gidip Glorious Ice alsanız bile daha faydalı. Övenler zaten o zaman seçenek olmadığı için ve 200 TL olduğu için övüyordu. Daha öven yok.
Benimde aklımda aqua control 2 vardı ama yirdışı satışı bulabildim sadece ):Aqua Control 2. Ama Türkiye'de aşırı pahalı ve stokta yok.
Bana şu padin güzel olduğunu savunmayın artık. Güzel değil. Çakma pad zaten.Amazon'da da bir sürü olumlu yorum var siz niye beğenmediniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.