İnceleme Klasse Pro mousepad

Merhaba ben pazartesi günü hediye için indirim ile 484 TL'ye Klasse Pro aldım üründe siyah noktalar (baskı hatası) vardı hatalar şunlar.

IMG-20250228-WA0016.jpeg

IMG-20250228-WA0014.jpeg

IMG-20250228-WA0010.jpeg

Bende bunu işletme sahibine ilettim bana yeni bir mouse pad yollayacaklarını söyledi ve bu mousepadında bende kalmasını söylediler şu anda hem hediyemi vereceğim hem de yeni bir mousepadim oldu, normalde yazın mouse pad alacaktım şimdiden oldu. Çok teşekkür ederim klassegear artık klassegear kalitesinden şaşmam.

Dosya Ekleri

• IMG-20250228-WA0000.jpeg
    IMG-20250228-WA0000.jpeg
    117,6 KB · Görüntüleme: 110
Bu nasıl inceleme? Ürün hakkında edindiğimiz tek bilgi fiyatının 484 TL olduğu. "Mouse padi beğendim" gibi bir görüş bile belirtmemişsiniz.

Özür dilerim demeyi unuttum mousepadi gerçekten beğendim önce kullandığım mouse pad sgm X7 faremin yanında gelen mousepaddi diğer mouse pad çok kötüydü aldığım gün rülo yapınca geri haline zor gerliyordu bu bükmeme rağmen hemen geri güzeldi renkleri güzel kaygan bunda farem 1,5 tur atarken diğer mousepadda 0,75 gibi dönüşler oluyordu kirlenme durumuna gelirsek evet bence de grileşebilir ama bu senin seçtiğin renge bağlı kutulamada güzeldi bir poşet ile gelmesine rağmen poşet çok güzel duruyordu yani duvara bile asardım etiketler yapıştırılmış olmasaydı tekrardan özür diliyorum.

Klasse Pro dışında başka serilerden kullandınız mı?
Bu Sık Mikro Dokuma Kumaş diye geçiyor. Poliüretan kullanmak sağlıksal açıdan nasıl bilmem, en ucuz yollu olanlar çok toz tutuyor. Kullandım ama model, dokuma tipi neydi bilmiyorum yani bundan memnunum. Bunun bir de bir üst modeli Longteng var ona daha iyi e-spor işi diyorlar. Bana yetiyor bu

@takımelbiselimaymun grileşmiyor, çabuk leke oluyor yani üstünde yeme içme işi yaparsan

Daha önce hangi mouse pad kullandınız? Klasse ile karşılaştırma yaptığınızda gözünüze çarpan artı yanlar neler oldu?

Tekrar diyeyim artıları
+Büyük olması
+Kaygan olması
+Bükülmemesi
+Kenarları dikişli olması
+Ucuz olması (485 TL'ye bu kalite bence F/P)
+Hoş görünmesi
Eksiler
-Göz yorması (Bu mousepadın görünüşüne bağlı siyah görümlûsünü alırsan gözün yorulmaz ama ben laptop kullandığım için gözüm hızlıca yoruldu)
-Hızlı kirlenebilir
Bunlar dışında artı veya eksik bir şey görmedim, aslında konuyu KlasseGear'ın güvencesi diye açsam daha iyi olurdu hatalarını kabul edip yeni mouse pad gönderdiler ve gönderdikleri mouse pad bende kaldı

Bu Sık Mikro Dokuma Kumaş diye geçiyor. Poliüretan kullanmak sağlıksal açıdan nasıl bilmem, en ucuz yollu olanlar çok toz tutuyor. Kullandım ama model, dokuma tipi neydi bilmiyorum yani bundan memnunum. Bunun bir de bir üst modeli Longteng var ona daha iyi e-spor işi diyorlar. Bana yetiyor bu

@takımelbiselimaymun grileşmiyor, çabuk leke oluyor yani üstünde yeme içme işi yaparsan
aslında üstüne 150 tl koyulup outlet ürünler alınabilir küçük bir hata yüzünden 1000 tl lik mousepadi 600 liraya bırakıyorlar

İnceleme mi bu bra.
Özür dilerim 🙏

Technopat Haberler

Geri
Yukarı