Klassegear Tiger vs Wraith Blade Y

Hocam Speed'e geçmeliyim yoksa hibrid mi almalıyım sizce ama hibrid biraz daha zımparamsı dedikleri için bir tık kararsız kaldım
Hocam öyle zımparamsı değil tabiki sonuçta çoğu kişi kullanıyor ve memnunlar. İlk defa hybrid yüzey tecrübe ettim. Önceki kullandıklarım bimden aldığım kalitesiz pürüzsüz yüzey mousepadlerdi muhtemelen onlara alıştığım için SoA hybrid yüzey bana tuhaf geldi.

Hocam öyle zımparamsı değil tabiki sonuçta çoğu kişi kullanıyor ve memnunlar. İlk defa hybrid yüzey tecrübe ettim. Önceki kullandıklarım bimden aldığım kalitesiz pürüzsüz yüzey mousepadlerdi muhtemelen onlara alıştığım için SoA hybrid yüzey bana tuhaf geldi.
hocam aynı şekilde o yüzden rahatsız eder mi diye düşünüyorum ve kararsız kaldım

Hocam yani derinizi kazıyacak kadar mı oynuyorsunuz? Bu çılgın gibi Build yapan Fornite'cılardan değilseniz veya OSU çok bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Benim bilekler yerinde vallahi Valorant oynarken. HyperX PulseFire desen ona işte tam zımpara gibi derim ben :D Klasse Longteng nispeten biraz daha yumuşak bir zemine sahip. Rahat ettiriyor.

Hocam elbet o şekilde oynamıyorum fakat dokusu uyar mı şimdi bir ucuz mouse Pad'in pürüssüzlüğüne alışınca hibrid nasıl olur bilemiyorum rahat ettirir mi diye almışken tam olsun diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Hocam benim kullandığım mouse pedin yüzeyi bu şekilde bu hibrit model mi buna daha yakın yoksa speed model mi?
Modelini yazman lazım fotoğraftan net anlaşılmıyor, dostum Wraith SOA Beyaz Hybrid al geç, daha kontrollü aim alırsın hedefi hissederek vurursun, Speed biraz daha hızlı cod rainbow tarzı oyunlarda iyi, aslında tarzınada bağlı yüksek sensde Klasse MPC480 de güzel oynadım yakın fightlarda çok rahat fakat uzakta kötü, genel olarakda hissederek vurmuyorsun anlık flickler vesaire,

Hybrid yada controlde tamamen odaklanırsın kontrol sende olur, Baktığın zaman çoğu e-spor oyuncuları PUBG de TGLTN vesaire Control pad kullanıyorlar yıllardır, boş yere kullanmıyorlar yani. Speed alır 50 tane dener. Ve ona rağmen herif çok düşük dpida düşük sensde controlle nasıl oynuyor ilgin. Onun sensine göre 2x daha fazla kullanıyorum hybrid kafi benim için. Wraithde X ve Y ekseni eşit burada da hızlanma olacak hybrid %50 control ise %50 speed ise şuan bize SOA %60-65 Speed gibi hissettirecek eksenler eşit kayacağı için.

Speed de aim çok dansöz gibi oluyor, çok da takılma alırsın beğenmezsen speed ile değişimi yaparsın ama senin kalemin hybrid. Hybride alışman çok daha performansını gelişterecek bence.

Modelini yazman lazım fotoğraftan net anlaşılmıyor, dostum Wraith SOA Beyaz Hybrid al geç, daha kontrollü aim alırsın hedefi hissederek vurursun, Speed biraz daha hızlı CoD Rainbow tarzı oyunlarda iyi, aslında tarzınada bağlı yüksek sensde Klasse MPC480 de güzel oynadım yakın fightlarda çok rahat fakat uzakta kötü, genel olarak da hissederek vurmuyorsun anlık flickler vesaire,

Hybrid ya da Control'de tamamen odaklanırsın kontrol sende olur, Baktığın zaman çoğu e-spor oyuncuları PUBG de TGLTN vesaire Control pad kullanıyorlar yıllardır, boş yere kullanmıyorlar yani. Speed alır 50 tane dener. Ve ona rağmen herif çok düşük DPI'da düşük sensde Control'le nasıl oynuyor ilgin. Onun sensine göre 2X daha fazla kullanıyorum hybrid kafi benim için. Wraith'de X ve Y ekseni eşit burada da hızlanma olacak hybrid %50 Control ise %50 Speed ise şu an bize SOA %60-65 Speed gibi hissettirecek eksenler eşit kayacağı için.

Speed de aim çok dansöz gibi oluyor, çok da takılma alırsın beğenmezsen Speed ile değişimi yaparsın ama senin kalemin hybrid. Hybride alışman çok daha performansını gelişterecek bence.

Hocam öyle bir anlattın ki siparişi geçtim beyaz zaten tav etmişti beni ekipmanlar falan beyazda olunca beyaz hybrid kalmıştı zaten
Bu arada kullandığım mouse ped marka model: Blueforce 80x30 RGB aydınlatmalı olan düz yüzey yazıyor

Hocam öyle bir anlattın ki siparişi geçtim beyaz zaten tav etmişti beni ekipmanlar falan beyazda olunca beyaz hybrid kalmıştı zaten
Bu arada kullandığım mouse ped marka model: Blueforce 80x30 RGB aydınlatmalı olan düz yüzey yazıyor
Hayırlı olsun hocam baktınız memnun kalmadınız ürün wraithe ait olduğu için iade/değişim konusunda daha insiyatifler.

20 yıllık tecrübe, bana ürün beğendirmek kolay değil. Beğenirsem yazarım baktık hiç iyi kaymıyor speede geçeriz olur biter. Tabii stok durumuna bağlı ona da dikkat et değişim yaparken sadece kendi Wraith marka ürünleride yapıyorlar. Klavyeyide ordan aldım IQUNİX EZ 63 oda harika, ilk deneyimim manyetik switch olarak wooting60he killer olarak geçiyor :) Fakat beyaz çok daha estetik mavi basit olmuş iyi yapmışsın ama dediğim gibi %90 beğeniriz, hocam alıyorsa boşa almıyordur :) @Teacher80

20 yıllık tecrübe, bana ürün beğendirmek kolay değil. Beğenirsem yazarım baktık hiç iyi kaymıyor Speed'e geçeriz olur biter. Tabii stok durumuna bağlı ona da dikkat et değişim yaparken sadece kendi Wraith marka ürünleride yapıyorlar. Klavyeyide oradan aldım IQUNİX EZ 63 oda harika, ilk deneyimim manyetik switch olarak Wooting60he Killer olarak geçiyor :) Fakat beyaz çok daha estetik mavi basit olmuş iyi yapmışsın ama dediğim gibi %90 beğeniriz, hocam alıyorsa boşa almıyordur :) @Teacher80

Hocam olmazsa hybrid fazla kaymıyorsa bir tane de mavi Speed alırım farklı renk olsun beyaz Speed olsaydı şaşmaz direk alırdım beyaz takıntım başladı sonlarda.

Hocam olmazsa hybrid fazla kaymıyorsa bir tane de mavi Speed alırım farklı renk olsun beyaz Speed olsaydı şaşmaz direk alırdım beyaz takıntım başladı sonlarda.
Bak sana şöyle özetleyim Steelseries yıllardır QCK,Heavy hepsini kullandım control odaklı pad %40 control deforme olmaya başladığında ise, balçık gibi oluyor ondan klasse longteng geçince woow oldum. Bu pad oynadığın oyunlar için gayet iyi, Speed de çok iyi oynadım fark etmez ama ince pickler de hybrid çok iyi. Maviyi beğenmedim ben tasarımıda beğenmedimde beyaz idare eder. Siyah beyaz uyumludur her zaman. Farede beyaz. MPC480 ile Kıyasladığımızda zaten hocam Wraith SOA daha fazla kayıyor pürüzsüz dedi o yüzden ben direkt iade ederim yada direkt kullanırım beğenirsem :)

Bak sana şöyle özetleyim SteelSeries yıllardır QCK, heavy hepsini kullandım Control odaklı pad %40 Control deforme olmaya başladığında ise, balçık gibi oluyor ondan Klasse Longteng geçince woow oldum. Bu pad oynadığın oyunlar için gayet iyi, Speed de çok iyi oynadım fark etmez ama ince pickler de hybrid çok iyi. Maviyi beğenmedim ben tasarımıda beğenmedimde beyaz idare eder. Siyah beyaz uyumludur her zaman. Farede beyaz. MPC480 ile kıyasladığımızda zaten hocam Wraith soa daha fazla kayıyor pürüzsüz dedi o yüzden ben direkt iade ederim ya da direkt kullanırım beğenirsem :)

Hocam evet beyaz en azından biraz daha uyumlu ve sizde mi hybrid modelini aldınız deneyimlerinizi dinlemek isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı