Modelini yazman lazım fotoğraftan net anlaşılmıyor, dostum Wraith SOA Beyaz Hybrid al geç, daha kontrollü aim alırsın hedefi hissederek vurursun, Speed biraz daha hızlı CoD Rainbow tarzı oyunlarda iyi, aslında tarzınada bağlı yüksek sensde Klasse MPC480 de güzel oynadım yakın fightlarda çok rahat fakat uzakta kötü, genel olarak da hissederek vurmuyorsun anlık flickler vesaire,
Hybrid ya da Control'de tamamen odaklanırsın kontrol sende olur, Baktığın zaman çoğu e-spor oyuncuları PUBG de TGLTN vesaire Control pad kullanıyorlar yıllardır, boş yere kullanmıyorlar yani. Speed alır 50 tane dener. Ve ona rağmen herif çok düşük DPI'da düşük sensde Control'le nasıl oynuyor ilgin. Onun sensine göre 2X daha fazla kullanıyorum hybrid kafi benim için. Wraith'de X ve Y ekseni eşit burada da hızlanma olacak hybrid %50 Control ise %50 Speed ise şu an bize SOA %60-65 Speed gibi hissettirecek eksenler eşit kayacağı için.
Speed de aim çok dansöz gibi oluyor, çok da takılma alırsın beğenmezsen Speed ile değişimi yaparsın ama senin kalemin hybrid. Hybride alışman çok daha performansını gelişterecek bence.