Klassegeartiger Longteng Huoyun Special Edition mouse pad ile imleç titriyor

mesazinialdim

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yukarıda bahsettiğim ürünü aldım fakat çok memnun kalmadım. Mouseyi bıraktığımda imleç kendi kendine titriyor. Mouse olarak X7 A4Tech kullanıyorum yaklaşık bir 8 yıllık bir mouse. Hayatımda hiç mouse pad kullanmamıştım, fareyi hep tahta yüzeyde kullandım. Alma nedenim ise tahta yüzeyde kullandığım için cilası bazı yerlerde söküldü ve garip bir geçiş hissi yaratıyordu mousepadle çözerim sanmıştım ama durum daha kötüye gitti. Mousepadde fareyi kullandığımda imleç neden titriyor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bazı farelerde, özellikle eski sensörlerde bazı yüzeylerde maalesef stabil tarama yapamıyor ve titreme bu nedenle oluyor. Tamamen farenizle ilgili yani. Hazır böyle güzel bir mousepad almışken farenizi de yenilerseniz çok daha keyif ve performans alacağınıza eminim.

Çok teşekkür ederim cevap için hocam, ek olarak bir mouse öneriniz var mı? Yüksek dereceli fps oyunları oynuyorum bu mouse modelinden de çok memnundum açıkçası ama herkes bu modelin güncel hallerinin kalitesinin eskiye kıyasla kötü olduğunu söylüyor. Bütçem 2000 liraya kadar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video sana yardımcı olacaktır. Güncel bir video ve ürün linkleri de açıklamalarda mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı